4x AUTUMN TRENDS

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie namelijk een aantal herfst trends die je dit jaar vaak gaat zien! Ik vind het zelf ook heel leuk om met trends mee te gaan, Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Olive green

Trend 6

Een kleur die we dit jaar veel gaan zien is olijfgroen! Ik vind dit erg mooi en het je kan het goed combineren. Zelf heb ik nog geen olijfgroen item in mijn kast hangen maar ik vind het er te gek uit zien!

Teddy coat

Trend 3.jpg

Aaah wat is dit een leuke trend! Ik houd hier echt van! Het ”teddy coat” is een nieuwe trend en je kan het leuk combineren ook zijn het niet alleen teddy kleuren maar ook in knalkleuren zoals felblauw. En volgens mij zit het ook erg lekker en is het lekker warm.

Red

Trend 4

Rood komt altijd weer terug zoals je hier kan zien. Vorig jaar zag je ook al roodtinten zoals bordeaux rood en het is weer helemaal terug. Persoonlijk vind ik rood erg leuk! En het kan bijvoorbeeld ook makkelijk in de zomer.

Denim on denim

Trend 7

Ik vind persoonlijk dat het kan maar de meningen zijn verdeeld. Ik vind wel dat het dezelfde tint spijkerstof moet hebben. Ik vind het heel leuk zoals Gigi het op de foto draagt door bijvoorbeeld er iets fels bij aan te trekken.

Dit waren de trends die je deze herfst weer veel kan zien. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

1 reactie

  1. J.C.Beket zegt: Beantwoorden

    Het zijn leuke kleren groetjes opa.

Geef een reactie

CommentLuv badge