5 LENTE OUTFITS || ONLINE SHOPPEN

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Ik heb voor jullie hele leuke outfits bij elkaar gezocht van het kledingmerk esprit, ze hebben hier super toffe kleding en aangezien dat de lente er weer bijna aankomt leek het mij leuk om dit met jullie te delen. Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Outfit 1

Esprit02

Dit is de outfit! Zelf vind ik de donkerblauwe hakken echt super tof! De hakken hadden ze ook in het roze wat ook heel mooi is! Ook vind ik alles heel mooi bij elkaar passen. Ik vind dit een hele leuke outfit voor bijvoorbeeld je verjaardag!

Outfit 2

Esprit01

Dit is de tweede outfit deze vind ik ook heel gaaf! Dit vind ik ook heel leuk voor school. Ik vind vooral het spijkerjasje erg leuk door het stof wat er extra aan de voorkant zit. Ook het shirt met de streepjes vind ik echt tof door de rode rand die er op zit, het shirt doet me ook een beetje denken aan de stijl die ze in Parijs hebben. Dus echt super leuk!

Outfit 3

Esprit05

Deze outfit is zowel chique als comfy. Ik heb deze hele gave roze jogging broek van esprit gecombineerd met een wit blousje, hakken en een leuk zilver tasje! Ik ben helemaal fan van deze outfit!

Outfit 4

Esprit03

Dit is mijn favoriete outfit en iets wat ik echt zou dragen! De ruitjesbroek vind ik echt geweldig! Ook de donkerblauwe trui vind ik super mooi en zo’n trui met een donkerblauwe trui staat al een tijdje op mijn verlanglijstje.

Outfit 5

Esprit04

Last but not least deze hele gave outfit met parels! Het donkerblauwe vest en de broek hebben beide parels dat vond ik heel toepasselijk samen met het shirt waar ”shine” op staat! Dit vind ik een hele leuke outfit voor bijvoorbeeld naar school. En het is ook een van mijn favorieten.

Dit was de blogpost alweer! Ik vind het allemaal hele leuke outfits voor de lente. Esprit is een erg leuke webshop/winkel en ze hebben er super toffe kleding. Laat ook zeker even weten wat jouw favoriete outfit is!

Liefs,

Serena

 

2 reacties

  1. Gave outfits heb je bij elkaar gemaakt! Ik vind zelf de laatste outfit wel iets dat ik zelf zou kopen.

  2. Ah ik vind de derde outfit erg tof!

Geef een reactie

CommentLuv badge