5x favoriete series Netflix

Niks is leuker dan de hele dag lekker series kijken! In de kerstvakantie heb ik veel series gekeken en een aantal leuk series ontdekt! benieuwd welke op mijn favorieten lijstje staan? Kijk dan gauw verder..

1.Stranger things

Stranger things is echt top! Ik zag de serie al een tijdje op Netflix staan en uiteindelijk ben ik toch begonnen met de serie omdat zoveel mensen het een hele leuke serie vonden. Ik heb beide seizoenen in ongeveer twee weken uitgekeken!

Dit is waar het over gaat: Op 6 november 1983 verdwijnt de twaalfjarige Will Byers op mysterieuze wijze in het stadje Hawkins in Indiana. Als gevolg van de verdwijning begint Joyce, de alleenstaande moeder van Will, door te slaan. De politie begint een onderzoek, evenals Wills jeugdvrienden Mike, Lucas en Dustin. Op een dag vinden de drie jongeren een verdwaald meisje met speciale krachten. Ze noemen haar Eleven, 11, El. Samen ontdekken ze dat er mysterieuze krachten in het spel zijn en dat een overheidsorganisatie probeert om de waarheid te verdoezelen

2.Gilmore girl

Deze serie heb ik al een aantal keer benoemd maar het blijft een hele leuke serie! Ik ben nu bij de helft van seizoen zeven en heb de serie dus bijna uitgekeken het is een echte bingewatch serie en hij blijft leuk! Hierna ben ik ook van plan om gilmore girl “A Year In The Life” te kijken. Echt een aanrader!

Lorelai Victoria Gilmore, vernoemd naar de moeder van haar vader, groeide op in Hartford. Haar ouders, Richard  en Emily, behoren tot de hogere klasse. Lorelais leven was al helemaal voor haar uitgestippeld, maar ze bleek een eigenwijze vrouw te zijn die helemaal niets moest hebben van de formele en ingehouden wereld van de rijkelui. Al op haar zestiende raakt Lorelai zwanger van haar nauwelijks oudere vriendje Christopher, ook een vrije geest uit een rijke familie. Terwijl hun ouders onderhandelen over een huwelijk, kijken Christopher en Lorelai vanaf de zijlijn toe. Lorelai krijgt een dochter, die ze naar zichzelf vernoemt , met de roepnaam Rory. Omdat Lorelai niet wil dat het kind de ambities van Christopher in de weg staat, besluit Lorelai haar dochter alleen op te voeden.

3.Friends

Ik was zo blij toen deze serie op netflix stond! Ik was al een hele tijd benieuwd naar deze serie en eindelijk staat de serie op netflix! Ik vind de serie heel leuk en er zit ook veel humor in.

4.Shadow hunters

Dit is ook een hele leuke serie! Een aantal maanden geleden zijn er nieuwe afleveringen gekomen en ik ben hier net mee aan begonnen het is zeker een aanrader!

Clary Fray heeft zich net ingeschreven aan de Brooklyn Academy of Arts. Op haar achttiende verjaardag leert ze dat ze een Shadowhunter is, een mens geboren met engelenbloed die de mens beschermt tegen demonen. Die nacht wordt Clary’s moeder, Jocelyn, ontvoerd door een groep kwaadaardige Shadowhunters die de Circle wordt genoemd. Hun leider is de ex-echtgenoot van Jocelyn, Valentine Morgenstern.

5.Riverdale

Riverdale is ook een van mijn favoriete series ik vind de acteurs heel goed en de serie blijft spannend en niet langdradig. Ik zou deze serie zeker gaan kijken!

Op het eerste gezicht is het dorpje Riverdale een saaie plek vol brave burgers waar nooit iets spannends gebeurt. Maar wanneer Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak ontdekken ze het ware gezicht van Riverdale.

Dit waren alweer mijn vijf favoriete series van het moment! Laat ook zeker weten welke serie ik nog moet gaan kijken.

Liefs,

Serena

1 reactie

  1. Elizabeth Seal zegt: Beantwoorden

    So many of these I haven’t seen, I definitely need to give them a watch! I have heard amazing things about Friends and Stranger Things 😀 xx

    elizabeth ♡ ”Ice Cream” whispers Clara
    (I would love to follow each other on bloglovin if you like! :D)

Geef een reactie

CommentLuv badge