90’s fashion inspiration

Hey,

Eindelijk heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Ik heb een tijdje niet geblogd maar ik wil nu weer meer gaan bloggen. Ik ga vandaag jullie een aantal 90’s outfits laten zien! Persoonlijk vind ik deze stijlen heel mooi en deze stijlen komen ook weer terug! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Shirt with top

Afbeeldingsresultaat voor 90's fashion fluweel

Dit vind ik persoonlijk echt heel leuk! Je ziet dit de laatste tijd weer heel vaak het is heel simpel maar toch heel leuk. Vooral een wit t-shirt met een zwarte top erover heen!

Velvet

Fluweel zie je ook heel vaak. Ook toen ik laatst bij de Zara was zag ik dit ook heel veel. Ik vind dit zelf iets minder maar het kan wel heel leuk staan als je het goed combineert!

Inspiration: Pins & Needles Crushed Velvet Turtleneck Top:

Flowers on demin

Dit vind ik ook heel leuk dit zie je de laatste tijd ook heel vaak!Je kan het ook goed combineren en dit kan je ook vinden bij bijvoorbeeld de Zara.

 

Floral embroidered straight leg jeans, in a mid rise? No denim hoarders collection is complete without these beauties. #Topshop.:

Flannel

Ook flannel is nu een trend vaak is dit ook in combinatie met een oversized t-shirt!

harley tee vibes - my favorite festival outfit:

Dit waren alweer de 90’s trends zelf vind ik dit heel leuk! Laat ook zeker even weten wat jij de leukste trend vind!

Liefs,

Serena

6 reacties

  1. Leukkk, maar met een wit shirt en top er over heen, ik weet het niet hoor. Misschien niet zo mijn ding. Wel leuk bij andere!

    1. Dankje! Ja de meningen zijn erover verdeeld maar als je het goed combineert kan het heel leuk staan! Liefs x

      1. Alsjeblieft!😊 Ja dat snap ik. 😉

  2. […] denk dat het mijn 90’s fashion inspiration is omdat ik deze stijl heel leuk vind en alles heel leuk vind dat met de 90’s te maken heeft […]

Geef een reactie

CommentLuv badge