Babylips Holiday spice || Review

Hey,

Ik heb vandaag weer eens een review voor jullie over de limited edition van Babylips, namelijk de ‘Holiday Spice’. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder.

Ik had deze lipbalm bij de kruidvat gezien en wilde hem gelijk hebben! Ik wilde al wat langer een Limtited Edition Babylips. En nu heb ik hem gevonden. Het is in nummer 25 café mocha. Love it!

Ik vind het er heel mooi uitzien echt een soort winterkleurtjes! Er staat een kopje op met chocomel omdat het ook ruikt naar chocomel en mokka! Als je het openmaakt is het bruin/nude kleurtje super mooi!

Op de achterkant staat nog wat informatie over de lipbalm, het is een moisturising lipbalem met een kleurtje erin het is 24 maanden houdbaar en het is van het merk Maybelinne Newyork.

Zo zien mijn lippen eruit als ik nog niks op mijn lippen heb gedaan mijn lippen zijn best droog. Ik hoop dat het fijn werkt!

Als ik het heb aangebracht is het eerder wat meer richting roze/nude, maar in de verpakking lijkt het meer bruinachtig. Alsnog ziet het er heel mooi uit! Het ziet er ook veel meer hydraterend uit! De velletjes op mijn lippen gingen ook snel weg.

Ik ben heel tevreden over de lipbalm hij werkt heel fijn en geeft een super mooi kleurtje af! Ik heb hem bij de kruidvat gehaald €3,50. En het ruikt ook echt naar winter, naar chocomel!

Dit was het alweer!

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge