Babylips stash | ♡

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie en daarin laat ik mijn babylips stash zien! Ik heb er in totaal zes die ik ga laten zien! Ben je benieuwd welke babylips ik allemaal heb? Kijk dan gauw verder!

In totaal heb ik zes babylips lipbalms in mijn bezit, ik ben met alle babylips lipbalms die ik heb heel blij! Eerst had ik ook een zevende maar die heb ik al helemaal opgemaakt dat was de ‘peppermint’.

De eerste die ik laat zien is ‘Hydrate’ deze vind ik heel fijn en gebruik ik bijna dagelijks en heb hem dagelijks in mijn tas zitten. Deze lipbalm is 24 maanden houdbaar

     

De volgende babylips die ik heb is de kleur ‘Pink Punch’deze geeft een roze kleurtje af. Deze lipbalm vind ik het minst fijnst van allemaal vooral door de kleur alleen omdat het me niet echt staat. Ook deze lipbalm is 24 maanden houdbaar.

     

Dan de babylips die ik ook heel fijn vind is ‘Intense Care’ deze ziet er ongeveer hetzelfde uit als ‘Hydrate’ en werkt ook hetzelfde! Deze vind ik ook erg fijn. Hij is 24 maanden houdbaar.

     

De laatste ‘normale’ babylips is de kleur ‘Peach Kiss’ deze vind ik zelf het mooist! deze lipbalm geeft een hele mooie nude kleur af! Deze is ook 24 houdbaar.

     

Dan verder met de speciale babylips! De speciale ‘Electro’ collectie! Ik vind Electro collectie echt super mooi en dit is ook een van mijn favoriete collecties! Zelf heb ik de kleuren ‘Berry Bomb’ en ‘Fierce N Tangy’.

    

Dit is de kleur ‘Berry Bomb’ dit is een super mooi roze/paarse kleur dit is een van mijn favorieten. Deze is ook 24 maanden goed!

De laatste babylips die ik in bezit heb is de kleur ‘Fierce N Tangy’ dit is een gele kleur maar op je lippen is hij kleurloos deze vind ik ook heel fijn en is 24 maanden houdbaar!

     

Dit is dus mijn babylips stash! Mijn favoriet van zes is peach kiss! Laat ook zeker weten welke jij hebt.

____

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge