Back To School || shoplog

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Ik doe samen met Naomi een collab en wij laten samen onze schoolspullen zien die we voor het nieuwe schooljaar hebben gekocht. Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Als eerste heb ik een agenda gekocht bij de Hema! Ik ga dit jaar proberen om meer te plannen via mijn agenda. Zodat ik alles op tijd af heb en het is handiger. Deze heb ik voor €12,99 gekocht bij de Hema.

De volgende spulletjes die ik heb gekocht is een etui, een geodriehoek en een gum. Alle spulletjes komen bij de action vandaan. Ik vind deze etui echt heel leuk met glitters hier weet de prijs niet meer van. De geodriehoek kostte €0,25 en de gum was dacht ik €0,79.

Ook heb ik voor dit jaar kaftpapier! Ik heb drie kleuren een normale roze kleur, een felle kleur roze en grijs. Ook heb ik nog rekbare kaften van vorig jaar, die kan ik ook nog gebruiken. Van het kaftpapier weet ik de prijs niet meer. Ik heb dit gekocht bij de Action.

Ook heb ik nieuwe pennen gekocht voor dit schooljaar. Ik heb deze neppe Fuji pennen besteld op Aliexpress. Ik heb deze pennen ook in het blauw en zwart en hier word je handschrift veel beter door! Deze pennen waren ongeveer €1,99

Als laatste heb ik ook nog schriften en een map gekocht. Ik heb een 2 zwarte schriften, 2 roze schriften en twee blauw schriften en daarvan zijn er twee met ruitjes. Dit heb ik ook allemaal gekocht bij de Action.

Vergeet ook zeker niet om naar Naomi’s blogpost te kijken! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

5 reacties

 1. Leuk artikel! Vond het fijn om een collab met je te doen!

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Ik vond het ook heel leuk! X

 2. leuk artikel!

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Dankje! X

 3. Leuke schoolspullen heb je gekocht! XX

Geef een reactie

CommentLuv badge