Back2School | What’s in my bag

Hey,

Voor mij begint school alweer bijna, en voor school heb je een tas nodig! Maandag moet ik weer naar school en ga ik naar de tweede klas.Dit is trouwens een collab met Tessa kijk ook zeker even op haar blog! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Zoals je ziet op de foto heb ik een Cowboy bag ik vind dit een hele fijne tas, omdat hij best wel veel vakjes heeft waar ik spullen in kan stoppen.Hij is ook heel stevig en er past veel in.

In de voorvakjes heb ik altijd mijn telefoon en sleutels. Niet zo veel maar wel erg handig om mee te nemen natuurlijk!

In de tas zelf zitten ook vakjes daarin zit mijn portemonnee.Deze heb ik gekocht bij de Claire’s.Super cute!

Qua beauty producten in mijn tas zitten, zitten daar de meeste producten van in mijn tas : een babylips lipbalsem, een bodysplash van Victora secret, een mini haarborstel van de Hema en een handgel van Glycerona!

Dit is alles wat in mijn tas zit als ik naar school ga! Tessa heeft ook een blogpost geplaatst met een ‘What’s in my bag’! Kijk dus ook zeker even op haar blog.

Liefs,

Serena

Wat kunnen jullie niet missen in je schooltas?

Geef een reactie

CommentLuv badge