Catrice brown collection SOPHISTICATED VOGUE || Review

Hey,

Laatst kocht ik een lakje bij de Trekpleister van het merk Catrice ”Brown collection” ik was meteen verkocht en moest dit pakje kopen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan gauw verder…

De verpakking vind ik er heel leuk uitzien. Het heeft een luxe uitstraling door de gouden bovenkant en je ziet ook de brown collection staan. Toen ik in de winkel stond wilde ik de lak ook gelijk kopen want het kleurtje zag er ook heel mooi uit!

DSC03525

Dit is het kwastje. Het is redelijk breed dus dat is makkelijk als je het op je nagels wilt aanbrengen. Wat mij ook opviel was de dop van het pakje je kon het niet zo opendraaien maar je moest eerst de bovenkant eraf halen.

DSC03537

Dit is hoe het eruit ziet op mijn nagels echt een prachtige kleur en het is metallic daardoor is het wel wat streperig. Maar alsnog is de kleur heel mooi, met nog een laagje zag het er al veel beter uit!

Ik ben er heel tevreden over en vind het een heel fijn lakje. Het flesje kosten €2,59 per stuk en er zit 10 ml in. Ze verkopen ze bij de kruidvat en catrice.

Wat is jouw favoriete nagellak?

Liefs,

Serena

1 reactie

  1. Dieuwke zegt: Beantwoorden

    Mooie kleur!

Geef een reactie

CommentLuv badge