Catrice Rock Couture Extreme volume mascara || Review

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe review voor jullie! Over de Catrice Rock Couture mascara. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

De mascara viel me gelijk op toen ik door de Kruidvat liep! Vooral door de dop. Het ziet er chique uit terwijl heel low-budget is. Ook heeft het mooie roze letters. Er was ook nog een andere variant van deze mascara namelijk; water-proof die had blauwe letters.

Dit is het mascara borsteltje het is een siliconen mascara borsteltje, zelf vind ik dit fijner omdat een mascara borsteltje met haartjes sneller klontert. Het ziet er heel mooi uit!

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara.

Dan zijn dit mijn wimpers met mascara! Wauw, wat een mooi effect! Meestal krul ik mijn wimpers eerst maar bij deze mascara is dat helemaal niet nodig. Ik heb ook mijn onderste wimpers gedaan. Ook plakken mijn wimpers niet aan elkaar.

Ik ben heel blij met het resultaat de mascara blijft heel goed zitten! Ik kan je deze mascara zeker aanraden! De mascara heb ik voor €3,99 gekocht bij de kruidvat.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

2 reacties

  1. Het resultaat ziet er goed uit! En de verpakking vind ik ook erg mooi!!

    https://beautybyadutchgirl.com/

  2. Wat een mooie verpakking! Fijn dat je tevreden bent over deze mascara.

Geef een reactie

CommentLuv badge