Chocolate Brownie Pizza!?

Hey,

Laatst was ik in de winkel en viel mijn oog op deze wel hele speciale nieuwe pizza, namelijk iets nieuws een ‘Sweet pizza’ in de smaak Chocolate Brownie  van het merk San Marco. Ik kon hem niet laten liggen en heb hem gekocht! Ben je benieuwd wat ik er van vind? Kijk dan gauw verder..

Ik vind de verpakking er heel leuk uitzien, er staat ook ‘American style’ dus het idee om chocola op een pizza te doen komt uit Amerika! ‘A sweet stone baked pizza base topped with chocolate sauce, chocolate borwnie pieces & milk and white chocolate chips’

Wat je als eerst moest doen was je oven voorverwarmen ik heb een hete lucht oven dus ik moest hem op 190° zetten. Dan moest ik de verpakking van de pizza halen, daarna de topping uitsmeren en op het bovenste rek zetten van de oven. Hij moest voor 12-14 minuten in de oven.

Omg 😱 dit ziet er zo lekker uit!

Dit was voor hij in de oven had gezeten. Nog bevroren haha. Maar ik zie dat er brownie stukjes opzitten en witte chocola!

En dit was erna, het ziet er niet zo heel lekker uit maar dat was hij zeker wel! Ik kan je de pizza zeker aanraden hij smaakt heel lekker, wel zit je heel snel vol. Je kan hem kopen voor €3,00 in volgens mij alle super markten (ik heb hem bij de Albert Heijn gekocht), ik geef hem een 7,5.

Liefs,

Serena

Wat is jullie favoriete pizza?

0 reacties

 1. Hier heb ik nog nooit van gehoord!

  1. Haha ik eerst ook niet! X

 2. Aahhhh zo cool!

 3. Mijn god wat lijkt dit me lekker.. Doet me denken aan de nutella pizza van de Happy Italy, jum.

  1. Hij is ook heel lekker! X

 4. Ziet er super lekker uit 😍😍

 5. Wat een grappige pizza! Xxx

  1. Ja haha x

 6. Ik hou van chocola maar als ik het zo zie, word ik precies een beetje ziek… dus neen, heel speciaal wel maar niks voor mij.

  1. Ja het ziet er ook heel vies uit haha! Maar het is wel heel lekker.

 7. Jummie, jummie, jummie! <3

 8. Wauw, dit lijkt me zo lekker! Ik denk dat bijna elke vrouw hier happy van wordt!

 9. Wow, dit lijkt mij zeker een aparte combinatie. Zal ook wel goed vullen 🙂 Chocolade doet wel altijd goed natuurlijk. Liefs Gea.

 10. nog nooit van gehoord, ziet er wel lekker uit! Liefs xx leen

Geef een reactie

CommentLuv badge