Colourpop Super Shock shadow Dupe | Review

 

Hey,

Vandaag heb ik weer eens een review van een product wat ik op Aliexpress heb besteld namelijk, de Colourpop Super Shock shadow! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Ik heb de Colourpop Super Shock shadow dus op Aliexpress besteld waar heel veel namaak producten worden verkocht (oftewel dupes). Ik heb de oogschaduw binnen 3-4 weken binnen gekregen dat is best lang. Ik heb de oogschaduw besteld in de kleur Cheap Date deze oogschaduw leek mij heel mooi voor New Years Eve! Omdat de oogschaduw veel glittertjes heeft en dus daar perfect voor is!

Hier staat ook dat het een Super Shock is.

Zo ziet het eruit als ik het uit de verpakking haal hij ziet er heel mooi uit niet cheap maar ook niet high-end! Ook de letters van de verpakking zien er soort van holografisch uit! I like it! Ook is de binnenkant paars.

Als je op de achterkant van de verpakking kijkt zie je dat het in de kleur ‘Cheap Date’ 5m02 is en dat het Super Shock Shadow is. In de verpakking zit 21 gram van het product, verder staat er niet op hoe lang het houdbaar is.

Als je het openmaakt dan zie je een heel mooi patroontje precies zoals de echte! Ook heeft hij een creamy textuur zodat je het gemakkelijk aan kan brengen en als hij kapot is kan je doordat het creamy is weer gemakkelijk maken!

Dit is de swatch hij lijkt iets lichter dan in de verpakking maar hij is wel heel mooi! Hij is ook heel goed gepigmenteerd en glanzend met glittertjes. Heel mooi!

Ik ben heel blij met de  Colorpop Shadow en ben er erg over te spreken je kan de Shadow op Aliexpress bestellen voor €1,68. Laat ook zeker weten welke kleur(en) jij hebt of wil halen!

Liefs,

Serena

Welke kleur Colourpop heb je of wil je bestellen?

4 reacties

 1. Allereerst gefeliciteerd met je domeinnaam. Mooie kleur heeft deze oogshaduw. Voor die prijs kon je het zeker niet laten.

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Dankje!

 2. Ingrid Claassen zegt: Beantwoorden

  Gefeliciteerd Serena! Ziet er heel professioneel uit. Ik vind je blogs erg leuk en je test alles ook zo goed. Erg duidelijk.
  Ik ben niet de jongste meer en toch lees ik in jou blogs zo dingen die niet wist.
  Ga zo door! 😘

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge