Diana’s Stationary || New in

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Al een tijdje wilde ik Diana’s stationary ik vond het erg gewoon mega gaaf uitzien! Toen ik naar de kruidvat ging gekocht ik gelijk een paar spulletjes van de stationary! Benieuwd wat ik heb gekocht? Kijk dan gauw verder..

Ik heb in totaal drie spulletjes gekocht een notitieboekje, stempels en stickers. Ik vind ze alle drie echt super gaaf! Ze hadden ook nog een paspoorthouder, een jaarplanner en nog veel meer. Maar omdat ik  niet vaak op reis ga had ik hier niet vaak aan en zelf had ik al een agenda.

Als eerste wauw! Wat ziet het er mooi uit! Ik wil er ook gelijk mee aan de slag gaan. Ook ben ik begonnen aan een bullet journal ( als jullie hier ooit een blogpost over willen zien laat het dan even weten) aan daar zijn deze stempeltjes en stickers heel handig voor.

De stempels zijn als eerst zooo leuk! Er zit onder andere op de stempels een koffie kopje, sterren, cactussen, wimpers en quotes. Ik heb deze bij de kruivat gekocht voor €2,99

Dan heb ik ook deze stickervellen gekocht er staan heel veel leuke plaatjes op die ze ook nog eens zelf getekend heeft! Ik vind eigenlijk elke sticker heel leuk en ik kan ook geen favoriet kiezen! Deze heb ik bij de kruidvat gekocht voor €0,49.

Als laatste het notitie boekje! Wauww! Wat is deze mooi deze stond bovenaan mijn wishlist en ik moest deze hebben! Hij ziet er gewoon heel mooi uit en vind de quote ook heel erg mooi. Ik heb dit notitieboekje voor €1,99 gekocht bij de kruidvat.

Ik ben er echt heel blij mee!

Liefs,

Serena

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge