Dit worden de trends van 2017!

Hey,

Het is nu al een tijdje 2017 en dat betekent ook nieuwe trends! Ik vind dat er een aantal hele leuke trends tussen zitten! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

1. Felle blush

Dit word een van nieuwe trends van 2017 namelijk felle blush zelf vind ik dit een hele  mooie trend! Ik vind het er heel mooi uitzien heel natuurlijk! Iets meer van je favoriete blush opdoen! Ik ben nu al fan!

Afbeeldingsresultaat voor trend 2017 felle blush

Bron

2.Bold brows

Waarschijnelijk kennen jullie nog wel de trend voor de perfecte wenkbrauwen en nu is het precies het tegenovergestelde de ‘Bold brow’! Ik vind zelf deze trend echt super leuk! Deze trend is begonnen door Cara delevinge en is een tijdje uit geweest. Maar nu is het weer helemaal in.

Afbeeldingsresultaat voor bold brow

Bron

3.Ingevlochten top knot

Deze vind ik zelf ook heel leuk! Dat is namelijk de ingevlochten top knot. We kennen allemaal al de top knot. De halve knot op je hoofd en rest zijn gewoon losse haren! Maar dan nu ingevlochten op je hoofd!

 

Trendiest Braided Hairstyles 2016: Mohawk Braid Top Knot  #braids #hair #braidedhair:

Bron

4.No mascara trend

Je kan dus nu geen mascara dragen! Je maakt dus heel je gezicht op maar slaat alleen mascara over, ik weet niet echt wat ik hiervan moet vinden. Het kan denk ik wel heel mooi staan!

Afbeeldingsresultaat voor no mascara trend

Bron

5.Bold lips

Dit is ook een van de nieuwe trends die veel in 2017 gaan komen! Zelf vind ik deze trend heel mooi! Maak een natuurlijke makeup look en laat alleen je lippen shinen door een felle kleur aan te brengen!

Loving Cara's wine colored lip stain:

 

Bron

6.Natuurlijk haar

Dit is ook een van de trends van 2017 namelijk natuurlijk/messy hair. Het is de bedoeling dat je niks aan je haar doet je borstel je haar alleen door.Dus geen stijltangen of krultangen. Een stuk beter voor je haar denk ik haha!

wish my hair would do that kind of stuff:

Bron

Dit waren alweer alle trends! Laat zeker weten wat jou favoriete trend is uit het rijtje! De mijne is de bold brows!

Liefs,

Serena

2 reacties

  1. Altijd al een fan geweest van de bold lips. Leuk artikel! ♥

    1. admin zegt: Beantwoorden

      Dankje!

Geef een reactie

CommentLuv badge