Essence Volume Stylist Mascara

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie namelijk een review! Toen ik laatst in de kruidvat was zag ik dat Essence een nieuwe collectie heeft en hier moest ik wel iets van meenemen! Ik heb in totaal 2 dingen gekocht met onder andere deze mascara! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

De mascara ziet er heel mooi uit ook best wel chique. Het is een soort oud roze kleur en de bovenkant is zwart doordat er soort strepen opzitten ziet het er ook veel chiquer uit!

De mascara zou de wimpers moeten krullen en lang in de vorm moeten houden en 18 uur blijven zitten. Er staat ook dat het borsteltje ‘Micro Styling waxes’ heeft. Ik ben erg benieuwd! Vooral naar hoe het eruit gaat zien!

Er zit 12 ml mascara in en is 6 maanden houdbaar.

       

Dit is hoe het borsteltje eruit ziet! Hij lijkt me erg fijn. Het is van haartjes gemaakt en niet van siliconen. Persoonlijk vind ik siliconen wel altijd fijner omdat je meestal dan minder klontjes krijgt maar het lijkt alsof je hier niet zo snel klontjes door krijgt.

Dan hoe het eruit ziet op mijn wimpers zelf! Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het geeft best veel volume. Mijn wimpers krullen ook mooi door de mascara! Echt super mooi!

Dit is hoe het eruit ziet van de zijkant mijn wimpers zijn een stuk langer en volumineuzer geworden! Wauw, echt super mooi! Ik heb het ook bij mijn onderste wimpers aangebracht.

Ik ben heel tevreden over het resultaat van de mascara. Het brengt makkelijk aan en het blijft lang zitten niet 18 uur zoals de verpakking belooft, maar wel rond de 12\13 uur. Ik heb de mascara voor €2,99 kunnen scoren bij de Kruivat!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Wat is jou favoriete mascara?

 

1 reactie

  1. Fijn dat je tevreden bent over de mascara! Ik gebruik zelf de Roller Lash mascara van Benefit. Betaal je ietsjes meer voor, maar dan heb je ook wat. X

Geef een reactie

CommentLuv badge