Expectations VS Reality || Aliexpress

Hey,

Vandaag heb ik een andere blogpost dan normaal namelijk; een expectations vs reality Aliexpress. Ik kwam op het idee doordat sommige producten er in het echt heel ander eruit zagen dan op de Aliexpress. Het leek mij leuk om de verschillen te laten zien. Als jullie het leuk vinden ga ik het vaker doen! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Ongeveer 3 à 4 weken geleden had ik een makeuptasje besteld op Aliexpress ik vind het er super schattig uitzien en had hem gelijk besteld, een week geleden had ik hem binnen gekregen. Dus heeft het er ongeveer iets langer dan 3 weken over gedaan.

Afbeeldingsresultaat voor cartoon kat makeup tas aliexpress

Dit is hoe het tasje  eruit ziet op Aliexpress super mooi en schattig en hij ziet er stevig uit, ook heeft het een gouden rits, een soort pluisje zit eraan en oortjes.

Toen ik het tasje binnenkreeg zat het in een plastic verpakking en het was een beetje verkreukeld. Als eerste is het bolletje echt drie keer zo klein als op het plaatje, op het plaatje ziet het er heel mooi uit maar in het echt is het heel klein en lijkt het ook een andere kleur. Ook de rits is zilver en niet goud.

Als tweede staan de oortjes omlaag in plaats van omhoog zoals op het plaatje het tasje zelf is ook heel slap en totaal niet stevig! Super jammer.

Als derde is het makeup tasje niet goed afgewerkt en zitten er nog draadjes aan. Niet echt mooi. Het tasje zelf is echt heel slap en als je er makeup in doet word het er ook niet beter op.

Ja echt, er is nog iets mis mee. Er zit een soort vouw in maar dit is denk ik door het verzenden gebeurt en ligt niet aan het tasje zelf. Want toen ik het binnenkreeg was het ook opgevouwen verpakt.

 

Wel passen er veel producten in dat is heel handig! Al mijn everday makeup past erin.Ik ben niet echt tevreden over het tasje, op Aliexpress ziet hij er veel mooier uit. Ik had er wat meer van verwacht! Ik geef het tasje een 5,0. Ik heb het tasje gekocht voor €1,35.

Dit was het alweer! Laat zeker weten wanneer je dit vaker wilt zien! Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge