Favoriete series | Netflix

Hey,

Netflix, er staan heel leuke verschillende films en series op. Omdat ik al veel series heb gevolgd leek het mij leuk om mijn favoriete series te laten zien die ik heb gekeken!Ik heb een tijdje geleden ook zo’n soort artikel gemaakt maar er zijn er een aantal bijgekomen! Ben  je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Gossip Girl

Dit vind ik zo’n leuke serie en zal ook altijd een van mijn favoriete serie’s blijven! Ik heb de serie helemaal uitgekeken en ben inmiddels al op nieuw begonnen!

Gossip Girl vertelt het verhaal van een aantal rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York City. Terwijl ze op het punt staan naar de meest belangrijke universiteiten te gaan, gebeuren er allerlei dingen onderling. De grote vragen zijn niet: wie studeert af met het beste cijfer. Maar eerder: Wie heeft het meeste geld, wie doet het met wie, wie is de Queen Bee van het Constance Billard en natuurlijk, wie gaat met wie naar het Prom?

Afbeeldingsresultaat voor gossip girl

Bron

Chasing Cameron

Hier ben ik nog niet zo lang geleden mee begonnen deze serie vind ik ook heel leuk vooral om te zien hoe de Magcon tour ging en het is ook heel leuk dat het over Cameron Dallas gaat!Je kan dus eigenlijk alles achter de schermen zien!

Afbeeldingsresultaat voor cameron dallas

Bron

Pretty Little Liars

Pll is de eerste serie die ik ging volgen op Netflix het is zeker een aanrader helaas staat seizoen 7 nog niet op Netflix dus ik kan helaas nog niet verder kijken! Ik ben heel benieuwd naar de laatste afleveringen!

Hanna en Spencer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar.Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’ noemt. A weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Terwijl ze proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontdekken ze steeds meer over Alisons  verdwijning en zetten ze alles op alles om A te ontmaskeren.

Afbeeldingsresultaat voor pll

Bron

Shadowhunters

Hier ben ik nog niet zo lang geleden mee begonnen maar het is nu al een van mijn favoriete serie’s! Ik vind zelf het verhaal heel leuk!

Shadowhunters: The Mortal Instruments is een Amerikaanse fantasy tv-serie gebaseerd op Kronieken van de Onderwereld van Cassandra Clare. Deze show is de tweede verfilming van het boek serie, na The Mortal Instruments: City of Bones uit 2013, ook geproduceerd door Constantin Film.

Gerelateerde afbeelding

Bron

Dit waren alweer mijn favoriete Netflix serie’s! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en hier inspiratie uit hebben gehaald!

Liefs,

Serena

Wat is jullie favoriete serie?

1 reactie

  1. PLL is inderdaad een heel leuke serie! Terwijl ik wacht op de nieuwe afleveringen, kijk ik hem opnieuw!

Geef een reactie

CommentLuv badge