Get the look || Mango

Hey allemaal,

Vorig jaar had ik een get the look gemaakt met pinterest foto’s en daarna had ik die kledingstukken bij de H&M gezocht. Het leek mij heel leuk om dit nog een keer te doen maar dan met een andere kledingwinkel. Deze keer heb ik voor de Mango gekozen! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Outfit 1:

Outfit 1 mango.jpg

Ik vind deze outfit heel gaaf! Ik heb gelijksoortige items gevonden bij de Mango. Vooral de jurk vind ik heel gaaf. De zonnebril doet me ook erg aan Audrey Hepburn denken, een beetje rond de jaren 60. Super leuk. Dit is wel een outfit die ik zelf zou dragen!

Outfit 2:

Outfit 2 mango

Deze outfit vind ik ook heel gaaf, vooral voor in de zomer als een soort strand outfit. Ik heb weer vergelijkbare kledingstukken gevonden alleen was er bij de Mango geen streepjes badpak. Ik heb wel iets gevonden dat er een beetje op lijkt.

Outfit 3:

Outfit 3 mango

Dan last but not least outfit 3! Deze vind ik ook zo leuk. Ze hadden bij Mango veel van dezelfde items dus deze had ik ook weer gevonden. Dit is zeker mijn favoriet!

Dit was het alweer ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Wat is jullie favoriete outfit?

 

1 reactie

  1. Ik vind outfit 1 heel gaaf!!
    Mei Qi onlangs geplaatst…boven op de bergMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge