Gigi Hadid inspired Look

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie. Ik heb namelijk een inspired look gemaakt van Gigi Hadid, ze heeft altijd hele mooie make-up looks dus het leek mij heel leuk om er een na te maken! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Als eerste begin ik met een basis ik heb dit al best wel vaak laten zien. Dat is dus gewoon een concealer en een gezichts poeder.

Hierna doe ik mijn wenkbrauwen soms doe ik dit met een wenkbrauw poeder, maar soms ook met een wenkbrauw potloodje omdat de eyebrows van Gigi een beetje messy waren ( wel mooi messy 😜) koos ik voor een wenkbrauw poeder. Ik breng een klein beetje wenkbrauw poeder op mijn wenkbrauwen aan dit blijf ik doen tot ik het mooi vind.

        

Dit palette hebben jullie waarschijnlijk al vaak voorbij hebben zien komen! Ik breng de glowing bronzer aan vlak bij mij jukbeenderen en ik doe de Honey Glow highlighter op mijn jukbeenderen, bij mijn neus en boven op mijn lippen.

Dan doe ik een blush op. Ik doe gewoon een klein beetje op en blend dit uit met een beautyblender.

Dan breng ik oogschaduw aan op mijn bewegend ooglid heb ik de kleur Teddy Bear gebruikt, in mijn arcadeboog Lady Luck. Ik heb nog van een losse oogschaduw van Catrice de oogschaduw in mijn ooghoeken aangebracht.

 

Ook heb ik een mascara opgedaan.Bij de buitenkant van mijn ogen heb ik extra mascara opgedaan zodat mij ogen groter lijken! Met deze mascara krijg ik gelukkig geen klontjes in mijn wimpers.

Als laatste heb ik nog een lipstick aangebracht deze vond ik best wel lijken op die Gigi op heeft. De mijne is net iets rozer. Deze is van Revolution in volgens mij de kleur Dusty.

Dit was mijn look alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

7 reacties

 1. Ooh leuk ^^

  1. Dankje! X

   1. Alsjeblieft ^^

 2. Mooie look! Je make-up lijkt ook echt goed op dat van Gigi Hadid! 🙂 Xxx

  1. Dankjewel! Xx

 3. leuk gedaan meid, liefs en een fijne week verder

  1. Ah dankjewel! X

Geef een reactie

CommentLuv badge