Goedkopesdkaart.nl || 16 GB

Hey,

Zelf houd ik heel veel van fotograferen en ik vind het erg leuk om te doen. Van goedkopesdkaart.nl mocht ik een nieuwe SD kaart uitzoeken, wat heel goed van pas kwam voor mijn blog! Omdat ik hiervoor een SD kaart van 4 GB had. Dus met  mijn nieuwe  SD kaart van 16 GB kan ik veel meer foto’s maken! Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Bij goedkopesdkaart.nl hebben ze een groot assortiment aan SD kaarten. Je hebt verschillende maten en aantal GB’s zoals: 4 GB zoals ik hiervoor had, 16 GB, 32 GB, 64 GB en 128 GB.

Zelf heb ik gekozen voor  de Kingston micro SD Kaart van 16 GB zodat ik meer ruimte heb in mijn camera en meer foto’s tegelijk kan knippen, dus dit is erg handig voor mijn blog!

Het pakketje kwam na 1 dag aan in een stevige verpakking, om de SD kaart zelf zat nog een plastic doosje. Er zat een adapter in en het SD kaartje wat je in de adapter moet doen zodat je het in je camera kan doen.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe SD kaart en ik wil goedkopesdkaart.nl bedanken voor het product die ik opgestuurd heb gekregen.

Liefs,

Serena

2 reacties

  1. Ik kan ook geen genoeg sd kaartjes hebben! ideaal

  2. Wat moeten we ook zonder sdkaartjes, ik ben er ook dol op! alle bloggers kunnen niet zonder sd kaartje denk ik

Geef een reactie

CommentLuv badge