Hoe ik mijn foto’s bewerk! ||Instagram

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Namelijk hoe ik mijn instagram foto’s bewerk! Ik ben steeds meer bezig met het creëren van een mooie feed, ik ben al vaak opnieuw begonnen omdat ik niet tevreden was over mijn feed. Haha. Nu heb ik een mooie filter gevonden en vond ik wel dat ik een blogpost kon maken over hoe ik mijn foto’s bewerk! Benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Dit is mijn instagram account: @byfashionblog neem zeker even kijkje!

Stap 1:

Als eerste maak ik een foto die ik goed vind passen bij mijn instagram account. Als ik de foto heb gemaakt upload ik de foto naar  de app VSCO en ga ik beginnen met het bewerken van de foto!

Stap 2:

Als stap 2 ga ik beginnen met het bewerken van de foto. Met VSCO kan ik de foto’s goed bij elkaar laten passen en ik gebruik ook telkens dezelfde filter, soms gebruik ik ook een zwart-wit filter!

Stap 3:

Ik gebruik de filter HB1 dit vind ik een hele mooie filter! Hiervoor gebruikt ik A6 en daarvoor nog HB2, maar HB1 vind ik wel het mooiste. Je kan ook nog instellen hoe heftig je de filter wilt maar meestal zet ik dit gewoon op de hoogste stand of soms wat minder.

Stap 4:

Hierna sla ik de foto op en ga ik gelijk naar instagram.

Stap 5:

Als ik bij instagram ben zet ik altijd nog de helderheid wat hoger (meestal op 20)  omdat ik dit net wat mooier vind! Daarna zet ik soms het contrast nog wat hoger (op 10 of iets meer) maar niet altijd.

Daarna zet ik de foto op instagram en dat is het alweer! Dit is hoe ik mijn instagram foto’s bewerk.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge