Hoe ik mijn haar doe || Tutorial

Hey,

Ik dacht er laatst aan dat ik nog nooit een haar tutorial heb gedaan waarin ik laat zien hoe ik mijn haar doe. Het leek mij heel leuk om dit te laten zien. Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

In de zomer vind ik het altijd heel leuk om mijn haar er een beetje ”beachy” er uit te laten zien. Dus dat laat ik jullie hier zien.

DSC03595

Als eerste was ik mijn haar dat doe ik met een scrub van lush dit klinkt heel raar maar hierdoor krijg je heel veel volume van. Ik las dit op de verpakking van lush en toen ik dit probeerde beviel me dit heel erg. Ik gebruik hiervoor de scrub: ”rub rub rub”.

Als ik de scrub heb uitgespoeld gebruik ik een conditioner van andrelon de: ”ieder dag” conditioner. Dit laat ik even intrekken en dan spoel ik het daarna weer uit.

DSC03548

Daarna borstel ik mijn haar uit met een tangle teezer en gebruik ik een haar serum van pantene. Als ik dit heb gedaan spray ik een beach spray in van andrelon. Hierna föhn ik het handoek droog en laat ik het aan de lucht drogen

DSC03647

Dan is dit het resulaat! Van mezelf heb ik al krullen en nu zit er een soort slag in wat je normaal hebt als je op het strand in de zee hebt gezwommen echt super mooi vind ik dit!

Dan is dit alweer hoe ik mijn haar doe. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs,

Serena

5 reacties

 1. Ik zou ook graag meer volume willen, ik zou die scrub van Lush eens moeten proberen!
  Mei Qi onlangs geplaatst…bloeiMy Profile

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Ja, het werkt heel goed voor volume!

 2. Mooi! Gaat voor mij helaas niet werken, heb heeeeeul stijl haar.

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Ah! Misschien als je je haren in allemaal vlechtjes maakt en dan met een stijltang eroverheen gaat! 🙂

 3. Leuk om te lezen!
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

CommentLuv badge