How to || Met bloggen geld verdienen

Hey,

Vandaag heb ik weer een artikel voor jullie, namelijk hoe je met bloggen geld kan verdienen. Je moet natuurlijk niet alleen gaan bloggen voor het geld of samenwerkingen! Maar het is altijd leuk om met je hobby wat extra geld te kunnen verdienen of hier zelfs je baan van te kunnen maken. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

 • Google Adsense

Dit vind ik echt super handig! Je moet je eerst aanmelden en dan kan je beginnen. Door advertenties op je blog te plaatsen kan je geld verdienen met bloggen. Als mensen op je advertentie klikken of zelfs iets kopen dan kun je hier geld mee verdienen. Je kunt het wel pas met een bepaald bedrag op je rekening laten zetten.

 • Yoors

Ook dit is super handig ik heb hier ook een artikel over gemaakt! Je kan hier blogposts op plaatsen en op andere mensen reageren en hiermee kan je YP verdienen. Als je 10000 YP hebt (gelijk aan 10 euro) kan je het uit laten betalen.

 • Blogbrains

Met blogbrains heb ik nog niets verdient. Je moet je aanmelden en dan krijg je binnen een paar dagen een mailtje op welk blog level je zit. Je hebt newbie, talent, wizard, genius en elite. Als je level is bepaalt, bepaalt het ook gelijk hoeveel geld je met je blogpost kan verdienen. En met deze levels kunnen zij bepalen met wie je eventueel kan samenwerken en kan je hiermee geld verdienen.

 • Verdienmetbloggen

Hier heb ik al drie keer een blogpost voor geschreven en ik heb er ook geld mee verdient. Je kan je heel makkelijk aanmelden en ontvangen je na ongeveer 1-2 maanden een mailtje.

Dit was het alweer! Heb je nog vragen laat het dan zeker even weten! Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Liefs,

Serena

4 reacties

 1. Bij Yoors is het geen 1000YP voor 10euro hoor, dat is 10.000 YP, en sinds kort zijn ook de verdien modellen veranderd, waardoor je nu YP verdiend als je een bepaald aantal views hebt gehaald. Voor iedere reactie die je krijgt of geeft krijg je nu maar 1 YP. Dus het gaat veel minder snel dat 3 maand geleden. Verdiende ik eerst nog 10euro per week, krijg ik dat nu met heel veel moeite per maand bij elkaar.

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Oh ja klopt! Ik was in de war omdat yoors ineens heel erg is veranderd. Bedankt voor je reactie! X

 2. Dat is een behoorlijk rijtje. Verdien je er ook echt elke maand genoeg mee om de kosten van je blog te dekken? Het hangt ook samen met het aantal kijkers van je blog, neem ik aan? Heb je ook goede tips om het aantal kijkers van je blog te vergroten?

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Ja klopt! Nee nog niet, ik probeer meer aan mijn blog te doen en wil ook binnenkort een nieuwe lay-out kopen met een hogere SEO. Als ik groter word kan ik uiteindelijk geld gaan verdienen wat uiteindelijk meer is dan dat ik uitgeef aan mijn blog. Mijn tips zijn om een eigen domein te kopen, reclame op je site plaatsen met google adsense en een lay-out kopen met een hoge SEO. Hopelijk heb je er wat aan! Liefs Serena xx

Geef een reactie

CommentLuv badge