Interview Demi

Hey,

Ik ga een aantal mensen van de blogsquad interviewen en vandaag is dat Demi van creabealounge! Het is de bedoeling dat ik een aantal vragen ga stellen zij die gaat beantwoorden. Volgende week is er nog iemand die ik ga interviewen en dan zitten er weer 2 weken tussen en dan komen er nog twee !

 

 

1:
Waarom en wanneer ben je een blog begonnen?
Ik ben begonnen op 3 augustus 2014. De reden waarom, is dat ik graag mijn verhalen wilde delen. ik schreef ontzettend veel, maar verder dan mijn familie, las niemand ze. En toen ik een boek las wat een blog inhoudt, besloot ik op die manier mijn passie te laten zien.
2:
Hoe ben je op de naam ‘creabealounge’ gekomen?
Ik ben echt een creabea. Ik knutsel en teken graag, en ik dacht aan plek waar ik meer kon delen dan alleen verhalen. In een lounge komen verschillende types, en zo pasten mijn artikelen perfect in mijn zelfverzonnen blognaam.
3:
Heb je broers of zussen?
Nee, ik ben enig kind.
4:
Wat vind jij het leukst aan bloggen?
Het leukste vind ik dat mensen de moeite nemen mijn artikelen te lezen, en erop te reageren. Ook het schrijven vind ik leuk, stiekem vind ik dat het allerleukste
 
5:
Welk niveau doe je of heb je gedaan op school?
Ik heb VMBO TL gedaan, het hoogste niveau op het VMBO. Ik kon de HAVO nog doen, maar ik ging onderwijsassistent doen op het MBO. Nu doe ik marketing en communicatie op het MBO.
6:
Wat is je favoriete film?
Mijn favoriete film is I am number four. De acteur (het hoofdpersonage) is erg knap en de film is erg spannend. En de actie, daar houd ik van.
7:
Stel je wint 1 miljoen euro wat zou jet het eerste met je geld doen?
Ik zou sowieso geld doneren aan goede doelen. Vooral aan het WNF, omdat ik super veel van dieren houdt, maar ook de natuur. En ja, ik zou mijn boek makkelijker in de pers kunnen zetten en ik zou een auto kunnen kopen.
8:
Zou je nog wat willen zeggen over je blog en wat jouw blog speciaal maakt?
Wat mijn blog speciaal maakt,
is dat alle verhalen uit mezelf komen, uit mijn hoofd. Ik ben creatief en ik zit vol fantasie en ideeën. Door de afwisseling is mijn blog iedere keer een om te lezen, ook door mijn enthousiasme en de liefde voor het schrijven.

Demi mega leuk dat ik je mocht interviewen en bedankt voor je super leuke antwoorden! Dit was het interview van Demi er volgen er nog drie!
Liefs,
Serena
Andere post:
Klik hier voor mijn vorige blogpost met study tips 🙂

24 reacties

 1. Ik blijf het leuk vinden dat je vanwege een boek bent begonnen met bloggen. Demi. Leuk dat je dit doet. Ik ben benieuwd naar de rest 🙂

 2. Mega leuk ❤

  1. Dank je wel!

 3. Leuk !!!

  1. Thanks! x

 4. Wat leuk!

 5. Leuk idee om mensen van the blogsquad te gaan interviewen! Demi, leuke antwoorden en ik wist niet dat je al zo lang een blog hebt, wat leuk!

 6. Hoe kom je bij de blogsquad ? x

  1. Hey,
   Dan moet je even hier: http://fabtasticdiyx.com/blogsquad/ kijken dan zie je informatie! En dan kan je in de blogsquad komen ^^

   1. Is het alleen op Facebook of ook op app ? 😁

    1. Ook app ^^

    2. Je kan mij je nummer geven op mijn mail: byfashionblogserena@gmail.com en dan kunnen de beheerders je erin zetten!

 7. Erg leuk!

  1. Ahhw dank je wel! <3

 8. You’re so sweet <3

Geef een reactie

CommentLuv badge