ISSEY MIYAKE L’EAU D’ISSEY PURE|| Review

Hey,

Vandaag heb ik weer een review voor jullie! Een aantal dagen geleden had ik een geurtje gekregen van het merk ”Issey Miyake”, aangezien ik nog maar één keer voor jullie een geurtje heb gereviewd leek het mij heel leuk om hier een review over te maken! Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Het doosje van de parfum vind ik er al heel mooi en chique uitzien, het is eigenlijk heel simpel met zwart en wit maar ik vind het er toch heel mooi uitzien. Ook kende ik dit parfum merk nog niet dus dit maakt me erg nieuwsgierig! Het is een Eau de Toilette en er zit 30 ml in.

DSC02903

Dit zijn de ingrediënten.

DSC02889

Dit is het flesje zelf ook dit ziet er heel mooi uit! Het is zilver met wit dus ook best wel simpel maar toch ziet het er mooi uit. Dan zijn jullie natuurlijk erg benieuwd naar de geur geworden. Aangezien ik heel slecht ben met geuren omschrijven ga ik het toch proberen! Haha.DSC02890

Ik vind het geurtje echt heel lekker! Het ruikt vrouwelijk en heel fris. Het is moeilijk om deze geur te omschrijven, maar op een of andere manier ruikt het een beetje naar komkommer. Ik vind het een hele lekkere geur!

Ik raad je dit geurtje zeker aan, het ruikt heerlijk, is vrouwelijk en super fris!

Liefs,

Serena

Dit geurtje is o.a te koop bij de douglas.

Geef een reactie

CommentLuv badge