Kruidvat Originals Nacht Crème

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie over de nieuwe lijn van de kruidvat ”The Originals” . Benieuwd wat ik er van vind? Kijk dan gauw verder..

Ze hebben van de nieuwe lijn ”The Originals” o.a dag crème’s, huid olie’s, oogcrème’s, nacht crèmes en nog veel meer! Ik heb nu drie producten van ”The Originals”,  ik had al een huidolie en dagcrème. De dagcrème is met aloë vera en de huidolie met evening primrose. Ik had het ook gekocht omdat ik over de twee producten die ik al had van de collectie the originals erg tevreden was!

De nachtcrème ziet er niet heel apart uit, alsnog vind ik het er wel leuk uitzien! Ik heb zelf voor de vitamine E variant gekozen en het zou hydraterend voor je gezicht moeten zijn.

Op de achterkant staat dat het voor een gemengde en normale huid geschikt ik zelf heb een normale huid. En als je gaat slapen kan het ook intrekken

De geur is heel lekker ik kan het niet echt beschrijven haha. Ook merk ik dat het een dikkere structuur heeft dan de dagcrème die ik al heb. Toen ik het aanbracht ging het makkelijk en het trok snel in.

Ik ben erg tevreden over de nacht crème het trekt snel in, ruikt lekker, werkt goed en het is betaalbaar! Ik heb de nacht crème voor €1,99 gekocht bij de kruidvat.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Liefs,

Serena

Heb jij al een product van ”The Originals”?

Geef een reactie

CommentLuv badge