L’Oréal pure clay mask | Review

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe review! Namelijk over de L’Oréal pure clay mask. Deze heb ik ergens gekregen in een tester vorm, ik was er heel lang benieuwd naar en nu ga ik er een testen! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Op de achterkant staat dat het masker je gezicht mat moet maken, je zou direct aan moeten voelen dat het fris,comfortabel en zuiver moet aanvoelen.  Na 7 dagen moet je huid er al wat beter uit gaan zien. Zelf heb ik last van een vette huid dus dit zou kunnen helpen! Ik ben erg benieuwd!

Op de gebruiksaanwijzing staat dat ik het ongeveer 5 tot 10 minuten moet laten drogen en daarna moet afspoelen met lauwwarm water. Ik heb het masker erop gedaan het bracht best wel makkelijk aan, ik hebt het 10 minuten laten zitten en daarna heb ik het eraf gehaald met warm water. Zo zag het eruit het dekte goed en je had genoeg om over heel je gezicht te verdelen.Ook heb je meer van deze maskers in het grijs en rood misschien ken je ze wel.

Het masker heeft heel goed gewerkt toen ik het eraf haalde voelde het heel zacht aan. En mijn gezicht voelde totaal niet vet aan.

Liefs,

Serena

Heb jij de pure clay maskers al getest?

1 reactie

  1. Klinkt super goed! Ik had deze al ergens in een reclame voorbij zien komen, en ik was zo benieuwd geworden.. 🙂
    Wat een onwijs leuke blog heb je trouwens, en een super mooie lay-out!
    Liefs, Florentine

Geef een reactie

CommentLuv badge