Lush Cupcake gezichtsmasker

Hey allemaal,

Laatst toen ik bij de Lush was in Haarlem zag ik dit Cupcake gezichtsmasker. Ik was er al een tijdje benieuwd naar en uiteindelijk heb ik het masker toen meegenomen. Vandaag review ik voor jullie dit maskertje. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan gauw verder…

Ik ben sowieso al een enorme fan van Lush vooral van de bathbombs en de gezichtsverzorging zoals het Tea Tree water, dit werkt heel goed voor puistjes en onzuiverheden. Toen ik dit maskertje zag liggen kon ik het echt niet laten liggen. Ik had over het cupcake gezichtsmasker al veel goeds gehoord dus ik ben erg benieuwd!

Zoals jullie misschien wel gewend zijn van de Lush gezichtsproducten zijn ze allemaal simpel zwart met witte letters. Heel leuk en hier herken je Lush meteen aan.

Dit zegt Lush zelf over het product:

De Rhassoulmodder en cacaopoeder reinigen je poriën heel grondig. Verse munt stimuleert en verstrakt je huid licht. Lijnzaad en cacaoboter verzachten en verzorgen je velletje. Breng een ruime laag aan op je gereinigde gezicht, laat tien tot vijftien minuten intrekken, spoel af met lauw water.

Ik vind wat het product omschrijft goed bij mijn huid passen. Ik heb best wel last van een onzuivere huid en bepaalde delen van mijn huid zijn droog. Door de cacaoboter die er in zit zou dit mijn droge huid kunnen verbeteren. Wat er ook op de verpakking staat is dat je het in de koelkast moet bewaren om het vers te houden.

DSC03919

Alles van Lush is handgemaakt en alle producten zijn natuurlijk. Wat ook heel goed is, is dat het niet op dieren wordt getest, dit is altijd fijn om te weten. Je ziet ook altijd door wie het product is gemaakt heel grappig is dit! Dit is de ingrediëntenlijst: RhassoulmodderLijnzaad infusie, Glycerine, Talc Cacaopoeder, Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Verse Munt,Vanille, Absolue Muntolie, Pepermuntolie, Limonene, Parfum

DSC03910

Dit is het maskertje. Het rook echt naar cupcake heel lekker! Er stond op de verpakking om een ruime laag aan de brengen en dit heb ik gedaan. Ik merkte dat er soort stukjes in zaten ik weet niet precies wat dit was maar het was wel vervelend dat dit van mijn gezicht afviel. Verder voelde het goed aan en irriteerde niet.

DSC03874

 

Ik heb het maskertje uiteindelijk een kwartier laten zitten en heb het eraf gehaald met lauw/warm water. Toen ik het maskertje eraf had gehaald voelde het heel zacht en schoon aan heel fris eigenlijk! Het voelde totaal niet droog of vettig. Het zag er ook heel egaal uit.

Er zit 75 gram in en de prijs van dit maskertje is €11,50. Ik ben erg tevreden over het maskertje en ik zou het zeker aanraden!

Liefs,

Serena

Hebben jullie wel een een maskertje van Lush uitgeprobeerd?

 

 

 

1 reactie

  1. Oh ik ben hier wel benieuwd naar! Nee, ik heb eigenlijk nog nooit iets van Lush gehad!
    Mei Qi onlangs geplaatst…een bolletje málagaMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge