Lush Tea Tree water

Hey,

Laatst was ik in Maastricht aan het shoppen en toen zag ik daar een Lush! Ik was er al een tijdje niet geweest omdat er geen in mijn buurt zit en ik ging even binnen kijken. De lush tea tree water stond al een tijdje op mijn wishlist en ik kocht het. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Als eerst ziet de verpakking gewoon simpel maar leuk uit zoals je van Lush gewend bent. De verpakking is simpel zwart met witte letters.

Dit zegt lush over het product:

Hou je huid schoon en fris. Tea Tree heeft een anti-bacteriële werking, en werkt dus tegen de bacteriën die puistjes veroorzaken. Grapefruit is rijk aan vitamines en heeft een licht verstrakkend effect op je huid. Jeneverbes werkt ontstekingsremmend en houdt je huid zuiver en fris. Gebruik tussendoor om je huid te verfrissen of om laatste restjes reiniger of make-up te verwijderen.

Heel leuk aan de verpakking vind ik dat je kan zien wie het product heeft gemaakt ik weet niet of dit klopt maar het is wel heel leuk dat het er op staat! Ook is alles van lush is handgemaakt en het word niet op dieren getest.

Afbeeldingsresultaat voor free animal testing

Het tea tree water ruikt heel fris eigenlijk gewoon naar tea tree.Ik gebruik het zelf als laatste stap van mijn gezichtsroutine en spray dit dan op mijn gezicht, je kan hier ook de laatste restjes van je make-up mee afhalen.

Liefs,
Serena
Wat is jullie favoriete product van Lush?

 

Geef een reactie

CommentLuv badge