Mijn favoriete kleding winkels ||

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Ik deel vandaag met jullie mijn favoriete kledingwinkels/webshops ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder:

Bershka

Bershka-tienda

Bershka is denk ik wel mijn nummer 1 kleding winkel. Ze verkopen er super toffe items en het is echt helemaal mijn stijl. Op het plaatje zie je wat voor kleding ze er ongeveer verkopen. Het is ook niet heel duur dus echt een hele leuke winkel!

H&M

step0002

Op nummer 2 staat de winkel H&M die jullie waarschijnlijk allemaal kennen! Vaak als ik een item wil hebben zoals een streepjes shirt denk ik al gauw aan de H&M het is een best wel goedkope winkel maar je hebt er ook wat duurdere items bij.

Zara

Zara

De volgende winkel is de zara. Hier verkopen ze wat apartere items. De ene keer zie ik super veel leuke items bij de zara maar de andere keer ook helemaal niks. Alsnog vind ik dit een hele leuke winkel!

Dit waren mijn favoriete kledingwinkels alweer! Laat ook zeker weten wat jouw favoriete kledingwinkel is en misschien ontdek ik nog wel een leuke winkel of webshop.

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge