Mijn favoriete liedjes! | ❤️

Hey,

De laatste tijd luister ik heel vaak liedjes op youtube maar ook op spotify. Ik had al een keer mijn favoriete liedjes laten horen oftewel ‘repeat’ maar dat is weer heel erg veranderd. ik wilde heel graag mijn nieuwe favoriete liedjes met jullie delen! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Fifth Harmony – Work from Home ft. Ty Dolla $ign

Ariana Grande – Dangerous Woman

 

ZAYN – PILLOWTALK

 

Charlie Puth – One Call Away

Meghan Trainor – NO

Little Mix – Hair  ft. Sean Paul

 

Dit waren mijn favoriete liedjes van het moment!

Liefs,

Serena

8 reacties

  1. Leuke liedjes! Ik vind Dangerous Woman en Work From Home ook super leuk 🙂 Liefs

  2. Marushi zegt: Beantwoorden

    Work from home luister ik ook echt die hard! Dat liedje No vond ik in het begin echt zwaar irritant maar nu ben ik er aan gewend haha. -x-

    1. Haha 🙂 x

  3. Leuke liedjes!

  4. Leuke liedjes!xx

Geef een reactie

CommentLuv badge