Mijn top 5 favoriete films!

Hey allemaal,

Ik vind films kijken erg leuk. Ik houd er ook van om naar de bioscoop te gaan en weer nieuwe films te ontdekken. Ik heb voor jullie 5 films op een rijtje gezet de ene zijn wat ouder dan de andere. Hopelijk haal je er inspiratie uit voor je volgende film. Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

1.Mamma mia 2

Ik wilde deze film al heel lang zien en eindelijk ging ik Mamma Mia 2 in de bioscoop gezien. De film was nog veel leuker dan ik had gedacht! Ze zingen er allemaal bekende ABBA liedjes. In mamma mia 2 kom je te weten hoe Donna Bill, Sam en Harry heeft ontmoet. Het is echt een aanrader!

maxresdefault (1)

Trailer

2.Maleficent

Maleificent is een ontzettend leuke film en ik heb deze film al heel vaak gezien. Het blijft een van mijn favoriete film en ik vind dat Angelina Jolie hier heel goed in speelt! Deze film is ook een echte aanrader.

jyjeugxpukbhf0mruxmh

Trailer

3.Breakfast at tiffany’s

Toen deze film op netflix stond wilde ik deze film meteen zien. Ik had hier zoveel over gehoord en ik vind oude films sowieso al heel erg leuk! Ik vond deze film echt geweldig en ik wil de film zeker nog een keer zien. Audrey Hepburn was ook een hele goede actrice, wist je trouwens dat ze in Nederland heeft gewoond en ook Nederlands sprak?

03-danish-breakfast-at-tiffanys

Trailer

4.Letters to juliet

Dit is een hele leuke romantische film. Het gaat over Sophie zij vind een hele oude brief die Claire ooit heeft geschreven samen gaan ze daarna opzoek naar de man waarover ze schreef. Echt een aanrader!

letterstojuliet-p2ycn8

Trailer

5.Beauty and the beast

Als laatste de film Beauty and the Beast. Deze heb ik een tijdje geleden in de bioscoop gezien maar ik vind deze nog steeds erg leuk! Dit is een verfilming van de getekende film van Beauty and the Beast.

maxresdefault

Trailer

Dit waren alweer mijn favoriete films! Ik hoop dat jullie inspiratie hebben opgedaan voor het kijken van een film.

Liefs,

Serena

Wat is jullie favoriete film?

Geef een reactie

CommentLuv badge