MUA Heavenly Neutral

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Namelijk een review over het MUA Heavenly Neutral shade palette! Benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Mua is al erg bekent door bijvoorbeeld het ”undress me too” palette maar ook vele andere. Het palette is ook al door veel bekende beautybloggers gereviewt. Ik was erg benieuwd naar het ”heavenly neutral” palette en ik heb het palette voor jullie getest.

Ik vind het palette er mooi uit zien niet niet too much. Niet chique maar wel mooi. Ook zie je al hele mooie herfst tinten echt heel mooi! Het doosje is van plastic en voelt ook niet heel stevig.

DSC02249

In het palette zitten totaal 15 prachtige kleuren, helemaal herfst-proof!Vooral hele mooie bruine en roze tinten. Ook zie ik dat het een aantal hele mooie glitter kleuren inzitten love it!

DSC02273

Op de achterkant staat dat het palette 12 maanden goed blijft en het in totaal 12 gram is.

DSC02387

Dan zijn dit de swatches van 1 t/m 10. Ze zijn zo mooi! De kleuren zijn erg mooi gepigmenteerd de kleuren zien er goed uit. Ik heb nog nooit trouwens een palette van MUA gehad en wist ook niet wat ik moest verwachten maar tot nu toe ben ik erg enthousiast.

Dit zijn nog de laatste vier kleuren ook erg mooi!

DSC02321

Ook ziet het er op mijn ogen ook erg goed uit! Ik heb voor deze look nummer 1,2,6,8,11 en 14 ik ben er erg enthousiast over!

Ik vind het een heel mooi palette en ik ben erg erg enthousiast over ik kan het je zeker aanraden en het heeft een goede kwaliteit. Ik heb het palette voor €6,99 gekocht bij de kruidvat.

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge