MY FAVORITE SEASON: AUTUMN

Hey,

Ik houd zo veel van de herfst! Dit is mijn favorite seizoen. Ik houd van de cozy truien, alle verschillende kleuren die je buiten ziet en lekker binnen series kijken met een warm drankje! Ik laat jullie een aantal inspiration foto’s zien van de herfst die mij heel gelukkig maken! Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Autumnnnnn

Dit vind ik hele leuke plaatjes! Ik krijg hier echt een herfstgevoel van! Ook heb ik op pinterest een herfst bord waar ik allemaal inspiratie vandaan haal.

Autumnnnn

Ik vind het altijd heel leuk om herfstplaatjes op pinterest te kijken!Autumnnn1

Dit zijn alweer de laatste herfst plaatjes! Volg me ook zeker op pinterest om meer van deze plaatjes te zien!

Autumnnnnnnnn

Ik hoop dat jullie het leuk vonden inspiratie hebben op gedaan!

Liefs,
Serena

1 reactie

  1. Ik ben ook een echte herfst fan! Het is altijd zo’n gezellige tijd van het jaar, buiten de regen dan haha. Van deze plaatjes krijg je zeker een herfst gevoel! Hele leuke blog heb je! Liefs Wendy 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge