My musthaves palette || Essence

Ik vind oogschaduw super mooi om je makeup look af te maken. Ik draag het dan wel niet naar school maar naar feestjes vind ik dit super leuk! Toen ik laatst in de schappen van Essence keek zag ik dat je eigen palette kon ‘ontwerpen’! Benieuwd wat ik ver van vind? Kijk dan gauw verder..

 Je kon een palette met acht kiezen maar ook een met vier zoals ik heb gedaan. Ik zag een aantal hele mooie kleuren oogschaduws liggen maar ze hadden ook blush, fixing powder, highlighter en zelfs lip powder. waarmee je je eigen palette kon ontwerpen. En zelf kon weten hoe het eruit ging zien.

Ik heb gekozen voor vier oogschaduw, de kleuren: 01 Go Goldie!, 05 Cotton Candy, 17 Tiffunny en de kleur 04 Brownie licious. Drie glinsterende kleuren en één matte kleur. Ik vind de kleuren ook erg mooi bij elkaar passen! Ik vind het ook heel handig dat je het elke keer kan veranderen en het een hele andere stijl kan geven. Zoals alleen zwarte tinten, nude of allemaal hele felle kleuren bij elkaar.

De kleurtjes zijn ook makkelijk uit het palette te halen stel dat je een ander kleurtje erin wilt doen, gelukkig niet zo makkelijk dat ze eruit kunnen vallen. Op de achterkant staat nog informatie over hoe je de oogschaduw in het palette kan stoppen. De oogschaduw’s zijn 18 maanden te gebruiken.

De swatches vallen me een beetje tegen, de kleuren zijn wel goed gepigmenteerd maar het lijkt of de eerste drie de zelfde kleur zijn terwijl de kleuren we best verschillend van elkaar zijn. Beetje jammer.

   

Op mijn ogen zien de oogschaduws er heel mooi uit! Ik heb alle drie de kleuren gebruikt maar je ziet eigenlijk maar twee verschillende kleuren, jammer maar het ziet er wel mooi uit!

Het ziet er heel mooi uit en ik ben er wel blij mee! Ik vind het wel heel jammer dat je niet goed een verschil ziet tussen de kleuren maar het ziet er alsnog mooi uit!

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Geef een reactie

CommentLuv badge