My summer makeup routine || Byfashionblog

Hey,

Het is alweer zomer, meestal pas ik hier ook mijn make-up op aan door bijvoorbeeld lichtere make-up te gebruiken of door waterproof make-up te gebruiken. Ik laat jullie zien hoe ik mijn make-up doe als het zomer is. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder…

DSC03563

Als eerste begin met een tea tree water, dit spray ik op mijn gezicht dit helpt onder andere voor puistjes en het is ook heel verfrissend. Daarna breng ik ook een dagcrème aan hier zit een spf in en dit helpt ervoor dat je minder snel verbrand en dit is nodig op een zonnige dag. Het tea tree water komt van Lush en de dagcrème van Rituals.

DSC03570

Daarna breng ik een concealer aan. Ik gebruik er twee eentje van Maybelinne gebruik ik omdat deze het meest dekkend is en de andere van Kiko zorgt ervoor dat het mijn ogen wat oplicht en ik wat wakkerder lijk.

DSC03566

Dan gebruik ik een bronzer. Dit breng ik bij mijn jeukbeenderen en bij mijn voorhoofd aan. Deze bronzer heeft ook glitters en dat is heel mooi als de zon daar over heen schijnt. Ik gebruik hiervoor een bronzing palette van Essence

DSC03578

Hierna gebruik ik een blush en een highlighter. De blush breng ik aan op mijn wangen    aan en de highlighter breng ik aan op mijn jeukbeenderen dit geeft een heel mooi effect in de zon. Ik gebruik hiervoor een blush van Miss Sporty en een highlighter van RevolutionDSC03580

Dan breng ik een mascara aan deze is niet waterproof als ik ga zwemmen doe ik meestal wel waterproof mascara op. Ook krul ik van  te voren mijn wimpers voor een mooier effect zo lijken mijn wimpers veel langer.

DSC03575

Ik breng als laatste een lipbalsem aan deze is heel hydraterend en zorgt ervoor dat je lippen niet uitdrogen in de zon.

DSC03673

Dit is dan mijn makeup routine in de zomer! Ik hoop dat jullie het  leuk vonden.

Wat is jullie zomer makeup routine?

Liefs,

Serena

 

Geef een reactie

CommentLuv badge