Netflix Serie en film tips ||

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! De afgelopen tijd heb ik een aantal leuk films en series op netflix gekeken. Ik ga er een aantal met jullie delen! Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Freaky friday

Ik vind dit zo’n leuke film! Je hebt er twee delen van een van 1976 en een van 2003. Ik vind ze beide heel leuk maar ik vind de oudste net wat leuk! Het is zeker een aanrader.

Door een onverklaarbare reden ruilen moeder en dochter Andrews van lichaam. Ze ontdekken dat het nog zo simpel niet is om elkaar te zijn, maar beginnen elkaar langzamerhand steeds meer te waarderen. Zo moet moeder Andrew examens afleggen, haar beugel laten verwijderen, een hockeywedstrijd spelen en een dag op school overleven. Dochter Annabel maakt gebruik van de gelegenheid om zichzelf aan te prijzen bij haar buurjongen, waar ze een oogje op heeft.

The Princess diaries

Ook dit vind ik een hele leuke en grappige film! Ik vind het verhaal heel leuk. Hier zijn twee delen van en zijn beide aan te raden.

Mia is een meisje dat in New York  op high school zit. Ze is een buitenbeentje en wordt gepest door veel van haar medeleerlingen, maar vermaakt zich met haar beste vriendin Lilly en met Lilly’s broer Michael . Mia’s moeder is een alleenstaand kunstenares. Een paar weken voor haar zestiende verjaardag komt haar oma ineens op bezoek, de moeder van Mia’s vader. Oma  blijkt de koningin van Genovia, een klein koninkrijk tussen Frankrijk en Spanje, te zijn, en Mia, haar enige kleinkind, de troonopvolger.

Gilmore girl

Dit is een serie. Dit is mijn favoriete serie op het moment. Ik vind dit een hele leuke serie omdat het heel gezellig is om naar te kijken. Rory en Lorelai vind beide echt heel leuk! Je kunt ook niet stoppen met kijken.

Lorelai Victoria Gilmore, vernoemd naar de moeder van haar vader, groeide op in Hartford. Haar ouders, Richard  en Emily, behoren tot de hogere klasse. Lorelais leven was al helemaal voor haar uitgestippeld, maar ze bleek een eigenwijze vrouw te zijn die helemaal niets moest hebben van de formele en ingehouden wereld van de rijkelui. Al op haar zestiende raakt Lorelai zwanger van haar nauwelijks oudere vriendje Christopher, ook een vrije geest uit een rijke familie. Terwijl hun ouders onderhandelen over een huwelijk, kijken Christopher en Lorelai vanaf de zijlijn toe. Lorelai krijgt een dochter, die ze naar zichzelf vernoemt , met de roepnaam Rory. Omdat Lorelai niet wil dat het kind de ambities van Christopher in de weg staat, besluit Lorelai haar dochter alleen op te voeden.

Mean girl

Ook dit is een hele leuke film! Hij is een tijdje van Netflix af geweest maar hij staat er gelukkig weer op! Dit is een van mijn lievelingsfilms. En de film blijft leuk.

Mean Girls is het verhaal van Cady Heron  die volkomen onbekend is met sociale verhoudingen wanneer ze voor het eerst naar North Shore High School gaat in een klein stadje net buiten Chicago. Cady heeft twaalf jaar in Afrika gewoond en ze heeft er geen idee van hoe ‘barbaars’ het toe kan gaan in de beschaafde wereld tot ze het pad kruist van een van de gemeenste soorten: de bijenkoningin. Op deze school is dat de coole en berekenende Regina George . Maar Cady kruist niet alleen het pad van de bijenkoningin: ze steekt haar zelfs wanneer ze verliefd wordt op Regina’s ex-vriendje Aaron. Regina is vastbesloten om terug te steken en doet alsof ze nog steeds om Aaron geeft om hem ervan te weerhouden met Cady uit te gaan. En dat terwijl ze al die tijd doet alsof ze Cady’s vriendin is. Omgeven door sporters, wiskundefanaten, geschifte docenten en verschillende subculturen klimt Cady omhoog – en glijdt er weer af, op de schokkende sociale ladder van het derde jaar.

Jane the virgin

Dit is ook een erg leuke serie! Ik vind deze serie echt heel grappig. De personages zijn heel leuk en het heeft een leuk verhaal. Dit is ook zeker een aanrader! Er staan nu 2 seizoenen op netflix en ik kan niet wachten op het vervolg.

Jane is een religieuze jonge Latina, die serveerster is in een hotel in Miami. Wanneer ze een check-up heeft in het ziekenhuis wordt ze per ongeluk geïnsemineerd. Van haar oma kreeg Jane mee dat ze haar maagdelijkheid moest behouden tot na het huwelijk. Jane’s moeder Xiomara is hier echter niet in geslaagd. Zij kreeg Jane op vrij jonge leeftijd en waarschuwt Jane dan ook voor het moederschap. Jane moet haar zwangerschap opbiechten aan niet alleen haar vriendje, maar ook het koppel dat het wilde  gebruiken voor hun laatste kans om hun kinderwens te vervullen. Als Jane het koppel ontmoet blijkt de man ook nog een oude bekende van Jane te zijn. Rafael is de eigenaar van het hotel, waar Jane werkt en de jongen die haar heel lang geleden haar eerste zoen gaf.

Dit zijn al mijn films en serie tips alweer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Wat is jullie favoriete film of serie op Netflix?

 

Geef een reactie

CommentLuv badge