Note BB lip corector

Hey,

Ik  heb vandaag een nieuwe review voor jullie, over een product die ik heb ontvangen omdat ik een abonnement heb op de Styletone box heb ! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Ik ontvang elke maand voor €12,00 een Styletone box meestal zitten er hele leuke producten in! Deze keer zat er een BB lip corrector in die je lippen voller zal laten lijken! Het moet je lippen op een natuurlijke manier corrigeren. Ik ben erg nieuwsgierig!

Er zit een hele aparte applicator aan dit heb ik nog niet vaak gezien! je moet in de tube knijpen en dan komt er een klein beetje product uit en kan je het aanbrengen op je lippen.

Dit is de swatch, het geeft niet veel kleur af maar op zich vind ik het wel mooi als het een lichte tint geeft! Zodat het er overdag ook mooi en natuurlijk uit ziet.

Maar dan natuurlijk, maakt het mijn lippen voller? Dit zijn mijn lippen als ik de lipcorrector nog niet heb aangebracht.

Dit zijn mijn lippen na 10 minuten wachten. De applicator brengde erg fijn aan en je smeerde niet teveel op je lippen. Het geeft een natuurlijke glans en ik zie wel een klein beetje verschil. Niet dat mijn lippen veel voller zijn geworden, maar ik zie wel wat verschil. Ook begon het niet te tintelen en dat gebeurt normaal wel als het een product is om je lippen voller te laten lijken.

Ik ben tevreden over de lip corrector! Het kleurtje is mooi en ik heb het gevoel dat het wel een beetje is verandert. Als je de BB lipcorrector wilt kopen is deze €18,00.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

1 reactie

  1. Oeh ik ben heel benieuwd, ik het ook de box ontvangen maar nog geen tijd gehad om te testen. Klinkt wel heel interessant

Geef een reactie

CommentLuv badge