NSMBL Agenda || 2017-2018

Hey,

Nieuw schooljaar betekend een nieuwe agenda, laatst toen ik bij de Hema rondliep zag ik deze super leuke Anna Nooshin agenda! Ik vond hem zo leuk dat ik hem wel moest kopen. Benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Als eerst wat is deze agenda mooi! De kleur van de agenda is ook mijn lievelings kleur babyblauw! Ook staan er op de voorkant foto’s van Anna zelf en nog veel meer.

Als je de agenda opent zie je goud patroon echt zo mooi! Helemaal mijn stijl.

Ook zitten er verschillende bladzijde’s in met nog meer foto’s met verschillende kleuren, de ene bladzijde is blauw de andere weer roze en andere weer oranje super leuk! De meeste zijn instagram foto’s.

Wauw, eigenlijk alle bladzijde’s zijn super mooi! Er staan op sommige bladzijde’s ook een quote echt heel mooi. Het ziet er super kleurrijk uit en het is niet saai zoals de meeste agenda’s.

Ook staan er notitie’s tussen heel handig als je tussendoor iets op wil schrijven. Ook zitten er bladzijde’s in waarin je je cijfers op kan schrijven en natuurlijk ook de dagen van de week waarin je je huiswerk bijvoorbeeld op kan schrijven.

Het is echt een super mooie en praktische agenda en ik ga het ook veel gebruiken. Ik ben er erg blij mee!

Je kan deze agenda kopen voor €16,00 bij de Hema

Liefs,

Serena

14 reacties

 1. Wauw ik geef je helemaal gelijk ! Ik ben ook echt verliefd op deze agenda !! Liefs xx Leen
  –> https://aluminiumfolie.wordpress.com/

 2. Wat een mooie agenda! Ik vind Anna Nooshin ook erg leuk 🙂

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Dankjewel! X

 3. Aniek zegt: Beantwoorden

  Leuke agenda inderdaad, zeker met die Instagram foto’s.

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Ja klopt! X 🙂

 4. Anne zegt: Beantwoorden

  Wat mooi!! En inderdaad heel handig ingedeeld! Helemaal leuk!

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Jaa! X

 5. Ik ben dol op agenda’s! Ook al heb ik zelf geen schoolagenda meer nodig, toch kijk ik er altijd even in! Deze is erg mooi.

 6. Ik vind deze agenda echt zo leuk! X

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Ja ik vind hem ook super leuk! X

 7. Tegenwoordig heb ik een simpele agenda, maar toen ik schoolgaand was, slaagde ik altijd bij de Hema. Deze is erg mooi, Leuk die inspirerende foto’s.

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Dankjewel! X

 8. Mooie agenda! Ik mis de tijd van het uitzoeken van schoolagenda’s. Nu heb ik elk jaar gewoon een saaie HEMA agenda. Hoewel die van dit jaar is knaloranje ipv zwart en je raadt het nooit. Juist die oranje ben ik de hele tijd kwijt. Alsof ik blind ben voor die kleur. Hahaha…

  1. admin zegt: Beantwoorden

   Hahaha! X

Geef een reactie

CommentLuv badge