Online shoppen | 4 herfst outfits

Hey,

Ik vind het altijd heel leuk om op webshops te kijken en kleding te zoeken die ik leuk bij elkaar vind passen en daar dan een soort van outfits van te maken! Dit keer heb ik weer op Esprit  gekeken en leuke herfst outfits bij elkaar gezocht! Ben je benieuwd naar de outfits? Kijk dan gauw verder!

Outfit 1

Dit is de eerste outfit dit vind ik zelf een hele leuke outfit! Ik vind de jurk heel leuk in combinatie met de over knee laarzen. Ook staat het tasje er heel leuk bij daardoor maakt het de outfit herfstachtig en het kettinkje vind ik ook heel leuk staan. Wel zou ik er iets van een panty onder doen anders is het een beetje te koud.

Outfit 2

Dit vind ik zelf de perfecte outfit voor school! Het is een hele simpele comfy outfit vooral door de schoenen en de warme trui. En kettinkje maakt de outfit helemaal af! Dit vind ik zelf een van de leukste outfits.

Outfit 3

Deze outfit vind ik ook erg leuk! De kleur van de rok en de kleur van het truitje vind ik heel leuk bij elkaar staan voor de herfst! Ook vind ik het zelf heel leuk als je het truitje in de rok stopt. De schoenen en de horloge vind ik ook heel leuk de schoenen zijn een soort van creepers die vind ik zelf heel mooi. En bij deze outfit zou ik er ook iets van een panty onder doen.

Outfit 4

Dan last but not least ook een hele leuke comfy outfit! ik vind vooral het vestje heel leuk in combinatie met het shirtje en de sjaal. Verder heb ik nog een simpele broek gekozen. Ik vind de schoenen ook heel leuk!

Dit waren dan de outfits ik hoop dat jullie dit leuke outfits vinden! Al deze kledingstukken of accessoires zijn allemaal op de website van Esprit te vinden! Laat ook zeker even weten wat jouw favoriete outfit is.

Liefs,

Serena

 

12 reacties

 1. De derde is mijn favoriet! 🙂

 2. leuke outfits, ik vind de eerste het leukst!

 3. Ik vind het allemaal leuke outfits! De 3e en de 4e zijn favoriet!😊

 4. Hoe leuk gecombineerd allemaal!

  1. Ah dankjewel!

 5. Erg leuk! 😍

 6. Outfit 4 is mijn favoriet met het horloge van outfit 3.

 7. Hey Serena! Onlangs reageerde je op een van mijn interviews dat ik jouw interview nog net online had geplaatst. Ik heb het eens nagekeken en ik had je interview wel al online gezet, maar dat was gewoon op mijn andere blog. Dus je interview stond wel op mijn blog alleen op mijn oude (en die heb ik een tijdje geleden verwijderd).

  1. Oh oke. 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge