Online shoppen | 4 outfits

Hey,

Ik vind het altijd heel erg leuk om op online webshops te kijken, en dan te kijken wat bij elkaar past en daar een soort outfits van maken! Toen besloot ik is te gaan kijken bij Esprit en daar hebben ze hele leuke kleren! Dus ik heb daar een paar hele leuke outfits bij elkaar gezocht.

Ben je benieuwd kijk dan gauw verder!

Outfit 1

Bij de eerste outfit ben ik gegaan voor een simpele comfy outfit met een trui met een super gave turtle nek en een sjaal, en voor de rest toffe broek met gaten erin en ‘soft ankle boots’. Dit is heel fijn om te dragen voor school 🙂

Outfit 2

Als tweede ben ik voor een casuel outfit gegaan, dat vind ik zelf heel mooi! Het is lekker simpel! Wat ik heb gekozen zijn een grijs shirt, een zwarte broek, een vest en hele leuke sneakers.

Outfit 3

De derde outfit is weer wat stoerder met de sneakers en het leren jasje, zelf vind ik dat heel leuk. Het leren rokje vind ik ook heel leuk het is een soort skater skirt, en de schoenen doen me heel erg denk aan de nik’s roshrun die ik zelf ook heb 🙂

 

Outfit 4

Als laatste outfit heb ik voor een beetje lenteachtige outfit gekozen met pastel tinten erin. Vooral het vest vind ik super tof! De horloge vind ik er ook heel goed bij passen, ik draag zelf niet vaak horloges maar deze vind ik wel heel leuk!

 

Extra

Als extra heb ik nog leuke tassen gezien die ik wilde laten zien!

 

Deze tas vind ik heel gaaf het is chique, simpel en mooi! Deze lijkt mij echt heel fijn. <3

De volgende tas vind ik heel leuk voor school hij is heel basic en het soort van patroontje vind ik ook heel leuk!

 

Deze tas vind ik ook heel mooi de gouden rits maakt het echt af!

Dit waren de looks van Esprit ik hoop dat jullie het leuk vonden!

 

Liefs,

Serena

 

20 reacties

 1. Leuke outfits, ik heb meteen weer nieuwe inspiratie gekregen!! Liefs

 2. ingrid claassen zegt: Beantwoorden

  Mooie outfits Serena! Nr 1 en de eerste tas is mijn favoriet 🙂

  Groetjes Ingrid.

 3. Look 4 is zo mooi ! De rest ook hoor haha x

  1. Dank je wel! x

 4. Hetty Jansen zegt: Beantwoorden

  Knap gedaan Serena ik zie me al helemaal in outfit 3 en dan die mooie zwarte tas erbij nr 3

 5. Outfit 2 en 4 zijn heel tof!

  1. Dankje! x

 6. Dieuwke zegt: Beantwoorden

  Hey Serena,

  Outfit 1 vind ik zo Leuk, dat ik het denk ik ga bestellen! Heel mooi samen gesteld!

 7. M.beket zegt: Beantwoorden

  Kei leuk hoor. Alles past mooo bij elkaar. Ben heel trots op jou.!!!!

  1. Dank je wel!

 8. Mooi samengesteld!

  1. Dankje! xX

 9. Oma Dinie zegt: Beantwoorden

  Super trots op onze kleindochter! 😙👍

 10. Kim zegt: Beantwoorden

  Wat een onwijs leuke blog en wat schrijf je leuk Serena!!!

  1. Dankjewel! 😀

Geef een reactie

CommentLuv badge