Online shoppen | 5 Outfits

Hey,

Ik vind het heel leuk om op webshops te kijken en outfits bij elkaar te zoeken, ik besloot weer eens op Esprit te gaan kijken! Ik heb dit al een keer gedaan maar dat waren meer herfst outfits, en deze keer zijn het lente/zomer outfits, de link van de vorige post die ik ooit heb gemaakt kan je hier vinden! Ben je benieuwd welke outfits ik bij elkaar heb gezocht? Kijk dan gauw verder!

Outfit 1

Deze outfit is meer een een lente outfit ik vind deze outfit erg leuk ! Het is heel leuk (vind ik) als je de pijpjes bij de broek een beetje omvouwt, dat maakt het toch meer zomerachtig.

Outfit 2

Deze outfit vind ik ook erg gaaf! Deze vind ik zelf meer voor de zomer, je kan gewoon dan de hele dag zonder het jasje lopen. En als het dan wat afkoelt, is het heel leuk om dan het spijkerjasje aan te doen!

Outfit 3

Hierbij heb ik gekozen voor een wat kortere broek, een super gave zonnebril, een off shoulder top en leuke slippers! Dit is weer wat meer zomers!

Outfit 4

Dan de een na laatste outfit, deze vind ik zelf ook heel leuk! Dit vind ik meer wat voor de lente. Door de broek met het gat erin maakt het weer wat stoerder maar door het topje en het leuke armbandje word het weer wat meisjesachtiger.

Outfit 5

Dan de aller laatste outfit. Dit is wat zomers, bijvoorbeeld voor op het strand! Het is een soort van pakje en als je het koud krijgt kan je altijd nog het jasje aandoen. Deze outfit vind ik ook erg leuk!

 

Dit waren de outfits alweer ik hoop dat jullie dit een leuk blogpost vonden!

Liefs,

Serena

 

 

7 reacties

  1. Misschien een idee om linkjes toe te voegen bij de producten? 🙂

  2. Ontzettemd leuk!

    1. Dankje! Xx

  3. I love Esprit!

    1. Jaa ik ook😍

Geef een reactie

CommentLuv badge