Online shoppen ||Summer #4

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Ik heb een aantal kledingstukken bij elkaar gezocht en daar outfits van gemaakt. Al deze kleding heb ik uitgezocht op esprit.nl ze hebben daar echt hele leuke kleding. Ben je benieuwd welke outfits ik heb gemaakt? Kijk dan gauw verder…

Outfit 1:

Dit is de eerste outfit, dit vind ik persoonlijk een hele mooie outfit. Ik heb gekozen voor een blauw topje met een witte broek, ook vind ik de Espadrilles hier heel mooi bijstaan. De outfit vond ik nog niet compleet dus ik heb er ook een tas bijgedaan, dit is een simpele roze tas wat ik er mooi bij vind passen! Dit is een leuke outfit voor als het nog niet heel warm is in de zomer.

Outfit 2:

Dit is de tweede outfit voor als het al wat warmer is. Ik vind het rode topje heel leuk en vooral samen met de rok. Ik heb verder nog voor witte simpele schoenen gekozen en een zilver kleurige ketting met een sterretje eraan. Deze outfit vind ik heel leuk en perfect voor in de zomer!

Outfit 3:

Dit vind ik wel de leukste outfit! Ik heb een blauwe bikini gekozen (die ik heel leuk vind) met daarover een wit jurkje! Deze schoenen vind ik ook mega gaaf, deze zou ik zelf ook wel willen hebben! Dit is  bijvoorbeeld voor een stranddag. Dit is zeker mijn favoriet.

Outfit 4:

Deze outfit is iets chiquer vooral door de broek. Ik heb voor een vrolijk geel shirtje gekozen en een chique witte broek eronder. Daarbij heb ik ook weer espadrilles en ook een leuk bijpassend tasje. Deze is ook weer voor als het iets kouder is. En het is ook vrolijk voor in de zomer!

Outfit 5:

Dit is alweer de laatste outfit en deze vind ik ook super gaaf! Ik heb voor een wit simpel shirtje gekozen en deze mega gave rok! Ik vind de strik het helemaal afmaken. Ook de zwarte sandalen maken het heel leuk en het is deze zomer weer helemaal in! Ik heb er ook een simpele zonnebril bijgedaan en dat maakt het af.

Ik vind het persoonlijk hele leuke outfits voor in de zomer! Er zitten outfits bij voor bijvoorbeeld op het strand maar ook voor als het wat frisser is. Laat ook zeker even weten wat jouw favoriete outfit van esprit.nl is.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

Wat is jouw favoriete outfit?

Geef een reactie

CommentLuv badge