Pww tips & tricks

Hey,

Mijn proefwerk week is alweer bijna. En dat betekent dat ik weer moet gaan leren en goede punten moet proberen te  te halen! Ben je benieuwd naar de tips die ik heb bedacht? Kijk dan gauw verder!

1.Begin op tijd

Dit is denk ik wel een van de belangrijkste dingen. Zorg dat je op tijd begint. Als je ongeveer een week eerder begint met het leren van de toetsen, zal het het een stuk makkelijker worden, en heb je niet zoveel stress in de pww zelf.

2.Planningen maken

Dit is ook erg belangrijk zorg dat je goed pland. Dit is heel handig om bijvoorbeeld in een notitieboekje te doen.Zet bij elke dag dan neer welke tijd je wat gaat leren.

3.Aantekeningen

Ook erg handig is aantekeningen tijdens de les maken, en die allemaal in een boekje opschrijven en dat is dan ook handig om voor de pww te leren.

4.Pauze’s

Neem tussen door ook even een pauze want je raakt alleen maar gestrest als je aan een stuk gaat zitten leren. Zet bijvoorbeeld op je telefoon een wekkertje van 25 min en als die om zijn heb je 5 min pauze.

5.Geen afleiding 

Hier bedoel ik mee dat je niet je telefoon in de buurt moet hebben,want als je hem bijvoorbeeld bij je hebt tijdens het leren zal als snel afgeleid worden als je een nieuw berichtje krijgt.

 

Dit waren mijn tips, als jij misschien nog tips heb laat ze dan zeker even weten!

Liefs,

Serena

6 reacties

  1. Goede tips ^^

  2. Handig, gelukkig zijn mijn examens voorbij!

  3. Haha ik heb precies zo’n artikel ingepland dus ja dan hebben we hetzelfde hopelijk maakt dat niet uit. En goeie tips X

    1. Haha! Dankje x

  4. Mijn toetsweek begint morgen. Deze tips komen dus erg goed van pas! Xxx

Geef een reactie

CommentLuv badge