Q&A!

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie namelijk weer eens een Q&A! Ik heb op instagram gevraagd of jullie vragen konden stellen en dat hebben jullie gedaan! Ik heb er een aantal uitgekozen. Benieuwd? Kijk dan gauw verder…

Wat is je favoriete beauty product?

Mijn favoriete beautyproduct van het moment is de Rock Couture mascara van Catrice! Ik vind dit een hele fijne mascara en je krijgt hier geen klontjes van. Dus dit is mijn favoriete beautyproduct en het is echt een aanrader!

Favoriete youtubers?

Ik vind het heel leuk om youtube filmpjes te kijken en ik heb dus ook een aantal favorieten! Wat al een lange tijd favoriet is van mij is Sara van het kanaal SAAR! Ik vind haar heel spontaan en ze maakt leuke video’s. De volgende favoriet van mij is Claire van het kanaal Trendgloss ook dit vind ik een hele leuke youtuber en ik vind haar New York vlogs ook heel erg leuk! En last but not least de favoriete youtuber van mij is Samantha van het kanaal Samantha Maria dit is een Britse youtuber en ik vind het heel leuk om haar video’s te kijken.

Selena Gomez of Ariana Grande?

Ik luister zelf meer naar de liedjes van Selena Gomez maar Ariana Grande vind ik ook  leuk! Maar als ik echt moest kiezen was het denk ik toch Selena Gomez vooral haar nieuwste liedje Bad Liar vind ik heel mooi!

Kendall Jenner of Gigi Hadid?

Gigi Hadid, ik vind haar stijl heel mooi en daar haal ik ook veel inspiratie uit Kendall vind ik trouwens ook heel leuk! Maar ik kies dan toch Gigi.

Favoriete bloggers?

Ik heb niet veel favoriete bloggers maar een aantal vind ik wel heel leuk schrijven en het ziet er allemaal heel mooi uit! Een hiervan is Hashtageva ik vind haar schrijfstijl heel leuk en ze maakt ook mooie foto’s en ze geeft ook hele handige tips! xgraciously is ook een van mijn favoriete bloggers ze maakt mooi foto’s en haar blog ziet er heel mooi uit! En nog een favoriete blogger van mij is matteandshimmer ik vind haar schrijfstijl duidelijk en haar blog is ook heel overzichtelijk, en haar makeup is altijd onfleek! <3 ook de layout vind ik heel mooi.

Wat is je favoriete kleur?

Ik vind zelf roze heel mooi! Het is altijd goed. Ook vind ik mint groen en baby blauw mooi het verschilt altijd heel erg haha.

Dit was alweer de Q&A Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Liefs,

Serena

 

2 reacties

  1. Wat lief dat je mij hebt genoemd! <3

    1. admin zegt: Beantwoorden

      Geen probleem! <3

Geef een reactie

CommentLuv badge