Review | Action Contour palette

Hey,

Laatst had ik te horen gekregen dat ik de winactie van Claire had gewonnen! Ik was super blij! Daar zat onder andere het Action Contour Palette in!Ik wilde het contour palette al heel lang kopen maar ik kon het nooit vinden bij de action. Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

Er zitten 4 kleuren in Contour, Bronzer,Shape en higlight. Hele mooie kleurtjes!

Er zat ook een kaartje bij waar op stond waar je de kleuren moest aanbrengen, heel handig anders had ik niet geweten waar al de kleurtjes moesten, want ik contour eigenlijk nooit bij mezelf omdat ik het net wat te heftig vind bij mij.

De kleurtjes zijn beter gepigmenteert dan ik dacht! ze vallen best wel op als je het mij vraagt! Alleen de highlighter vind ik van mindere kwaliteit er zitten heel weinig glittertjes in waardoor het mat lijkt.

Op mijn gezicht zag het er veel minder gepigmenteerd uit ik moest echt drie laagjes aanbrengen voordat je het er zo uitzag. Maar ik denk dat ook niet zo mooi is in combinatie met mijn lichte huid.

Ik ben best wel tevreden over de kwaliteit vergeleken met de prijs ik kan het contour palette zeker aanraden!

Dit was de review ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Het contour pallete is voor €1,99 te koop bij de action

Liefs,

Serena

 

 

 

6 reacties

 1. Leuk review! Fijn dat je er tevreden mee bent 😉 xx

  1. Dankje! Xx

 2. Marushi zegt: Beantwoorden

  Ik heb hem ook gekocht maar moet hem nog steeds uitproberen! -x-

  1. Ik kan hem zeker aanraden ^^

 3. Die wil ik precies ook eens uitproberen! 🙂

  1. Yay! 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge