Review Aliexpress | NYX Antwerp

 

 

Hey,

Een tijdje terug had ik een Nyx lipcream besteld en die is binnengekomen er waren ook nog vele andere kleurtjes en deze vond ik wel erg mooi! Ben je benieuwd naar de lipcream? Kijk dan gauw verder…

De lipcream heeft ongeveer 3 weken geduurd voordat het binnen kwam.De verzendkosten zijn wat langer omdat het vanuit China moet komen maar er zijn verder ook geen verzendkosten!

Ik vind de verpakking er goed uitzien hij ziet er niet anders uit door dat hij van Aliexpress komt, hij ziet er verder ook hetzelfde uit als op de site! Hij ziet er ook niet echt high-end uit maar ook niet cheap.

Hier staat ook dat hij dierproefvrij is ik weet niet of dit ook zo is doordat het van Aliexpress komt. DE lipcream is 12 maanden houdbaar.

Ik heb dus gekozen voor de kleur Antwerp deze kleur sprak mij het meeste aan het is best wel een fel kleurtje maar in elk seizoen wel te dragen! In de kleur 05.

Dit is de applicator waar je hem mee aanbrengt ik vind hem heel fijn aanbrengen. De structuur van de lipcream is wel apart het zit net tussen lipgloss en lipstick in maar toch neigt het iets meer naar lipstick in een soort vloeibare vorm! Verder ruikt hij ook niet raar.

Dit is de swatch hij is heel goed gepigmenteerd! Na een laag is het al helemaal bedekt eerder heb ik ook een lipcream besteld op Aliexpress in de kleur ‘Abu Dhabi’ en die moest je een aantal keer aanbrengen voordat hij dekkend was die review vind je hier.

Ook hier dekt hij goed je hebt 1 laagje nodig todat de lipcream dekt ik vind het echt heel mooi.De lipcream bleef ongeveer zo’n 2 uur zitten een maaltijd overleeft de lipcream.

Dit was de review! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Liefs,

Serena

1 reactie

  1. Mooie kleur

Geef een reactie

CommentLuv badge