Review cailyn

Hey,

ongeveer had ik weer een pakketje binnen gekregen van styletone daar zat o.a ook deze concealer in, het leek me heel leuk om deze te reviewen en mijn mening over het product te geven.

Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder!

 

Kijk toen ik het pakketje openmaakte wist ik eigenlijk niet zo goed wat het was, en ik kan ook niet goed Engels. En omdat de tekst die er bij staat in het Engels is weet ik ook niet zeker of het een concealer is dus als ik het fout heb zet het maar in de reacties 😉

 

Ik heb de concealer op een oog aangebracht en om eerlijk te zijn ik ziet niet echt verschil

Met concealer                                                              zonder concealer

 

Natuurlijk heb ik het ook geswatcht  voor jullie en het is eigenlijk precies de goede kleur voor mij! <3 Maar helaas is de pigment niet zo goed.

 

Eerlijk gezegd ik vind het niet een geweldig product vooral omdat de adviesprijs €15 is en dat het zo weinig pigment geeft, ik zie echt geen verschil.

 

Dit was de review ik hoop dat jullie het leuk vonden!

 

Lots of love,

Serena

 

12 reacties

 1. Jammer dat hij niet zo veel pigment heeft! Ik zie wel een klein beetje verschil bij je ogen maar inderdaad niet zo gek veel.. Jammer, vooral voor zo’n prijs inderdaad!

  1. Ja inderdaad jammer 🙁

 2. Hele leuke review ^^

  1. Dankje! Xx

   1. Alsjeblieft 🙂

 3. Wat een fijne review!!

  1. Dank je wel! Xx

 4. Super dat je dit zo eerlijk hebt gereviewd! Scheelt toch weer een verkeerde aankoop. xx

  1. Dankje! ^^

 5. Hey! Dit is eigenlijk volgensmij een eyebalm, bedoeld voor op je ogen. Je kan hem als oogschaduwbasis gebruiken. Ik gebruik hem ook om adertjes die ik duidelijk op mijn oogleden zie te camoufleren. Daar is hij eigenlijk voor bedoeld en vind hem daar heel fijn voor! 🙂 Misschien kan je hem opnieuw reviewen, voor die functie. Ik kan me voorstellen dat hij als concealer niet veel voor je deed, maar voor mij werkt hij als eye balm heel goed!

  1. Hey,
   Bedankt voor je reactie nu weet ik ik de functie, want ik wist eigenlijk niet waar hij voor bedoeld was! Ik ga hem niet opnieuw reviewen maar ik ga nu wel het product uittesten voor oogschaduwbasis. Heel erg bedankt ^^

   1. Geen probleem hoor 🙂 x

Geef een reactie

CommentLuv badge