Review | Catrice Better than Water proof

 

Hey,

Laatst heb ik een nieuwe mascara gekocht en meestal koop ik altijd wel een waterproof. Deze keer ook, ik kocht een mascara die mij nooit echt is opgevallen in de winkel. Maar ik moest deze mascara testen! Ben je benieuwd? Kijk dan gauw verder..

Ik vind de mascara er heel leuk uitzien best wel basic! De mascara is ook waterproof dit vind ik zelf het fijnste. Ook staat er dat de mascara ‘Wash off’ is oftewel dat je het er gemakkelijk er weer af kunt halen met warm water!

Dit is het borsteltje meestal vind ik siliconen borsteltjes het fijnst maar ik was benieuwd naar een borsteltje met haartjes!

Op de achter kant staat ook dat je de mascara makkelijk kan verwijderen met warm water en verschillende makeup removers! Ik heb het getest en het gaat er inderdaad best wel makkelijk af. Ook staat er dat de mascara 6 maanden houdbaar is en hij bevat 12 ml.

Zonder mascara 

Met mascara

Ik vind het een super mooi effect geven een best wel groot verschil! Van mijzelf heb ik niet zo’n hele lange wimpers en door deze mascara worden ze zeker wat langer! Ik kan deze mascara zeker aanraden!

Deze mascara is te koop bij verschillende drogisterijen voor €5,99 zeker een budget topper!

Liefs,

Serena

2 reacties

  1. Hij ziet er echt heel goed uit zeg! Fijne review ook 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge