Review Chokerketting.nl

Hey,

Vandaag heb ik weer een nieuwe blogpost voor jullie! Van chokerketting.nl mocht ik twee hele leuke chokers ontvangen. Benieuwd wat ik er van vind? Kijk dan gauw verder..

Chokerketting.nl is een erg leuke webshop met een groot assortiment aan leuke chokers. Je hebt bijvoorbeeld chokers met bedeltjes, velvet chokers,  tattoo chokers en nog veel meer. De webshop ziet er ook erg mooi en verzorgd uit. Als je aan €10 besteld in de webshop zijn de verzendkosten gratis. Neem ook zeker een kijkje bij de nieuwe chokers.

De chokers waren binnen 1 dag al binnen! Ik kreeg ze binnen in een envelop. Alles zat erg goed verpakt. Toen ik het pakje openmaakte zag ik dat er 3 chokers inzaten namelijk nog een tattoo choker! Je krijgt dit erbij als je voor €15 en meer besteld.

   

De eerste choker die ik uitgekozen heb is een coin choker, ik vind deze choker super mooi! Je kan het goed combineren en het ziet er ook nog eens leuk uit. De coin choker is van stof gemaakt en is niet rekbaar. Om het te verstellen zit er een verstelbare sluiting aan die je strak kan zetten of wat losser. De coin choker is voor €5,95 te bestellen in de webshop.

De volgende choker die ik heb gekozen is een schelp choker. Mij lijkt dit vooral heel leuk voor in de zomer! Ik vind het er heel leuk uitzien. Ook deze choker is verstelbaar. Deze is ook van het zelfde stofje gemaakt het is een soort suède denk ik! Deze shell choker kun je ook voor €5,95 kopen op de webshop.

 
En als laatste zat er een tattoo choker bij! Deze tattoo choker krijg je erbij als je voor  €15 en meer besteed. Zelf had ik nog helemaal geen chokers dus ik vind het heel leuk dat ik nu ook een tattoo choker heb omdat je het eigenlijk wel bij alles kan combineren!
Zo zien alle chokers eruit als ik ze om heb! Ik vind ze super mooi en ze zijn van erg goede kwaliteit, ik ben er erg blij mee. En ik ga ze zeker vaker dragen! Ik zou zeker even rond gaan kijken op de webshop want het is zeker de moeite waard.
 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden!
Liefs,
Serena

3 reacties

  1. Vooral de choker met het schelpje vind ik heel leuk! ♥.♥ Xxx

  2. Heel leuk, vooral die choker met het schelpje! X

  3. Wat een leuke kettingen! Die met het schelpje vind ik het mooist

Geef een reactie

CommentLuv badge